Úvod Ostatné Drony Zháňaš lacný dron? Využi zľavové kódy k týmto trom modelom

Zháňaš lacný dron? Využi zľavové kódy k týmto trom modelom

4
dron

Pokiaľ sa na vašich sociálnych sieťach ešte nevynímajú fotografie a videá z vtáčej perspektívy, pomôcť vám s nimi môže internetový obchod rcmoment.com, ktorý sa sústreďuje na diaľkovo ovládané zariadenia.

Popri lietadlách, autách a na diaľku ovládaných člnoch v jeho ponuke figuruje množstvo rôzne zameraných dronov. E-shop nám zaslal tri konkrétne a jeden všeobecný zľavový kód, ktoré vám posúvame.

Začneme najlacnejším modelom GoolRC T37, ktorému patrí zľavový kód GRCT37. Tento kód sprostredkuje zľavu necelých 5 eur, čo je však pri cene dronu akceptovateľné. Dron predstavuje základ s cenou približne 36 eur.

Dron je veľmi kompaktný a ľahký, čo je jeho hlavnou výhodou. Zmestí sa do zadného vrecka nohavíc. V stave so zloženými rotormi meria 13,5 x 6,5 x 2,5 cm a celková váha sa zastavila na hranici 79 gramov.

Dron sa asi najlepšie hodí pre snímanie selfie záberov z vyššej perspektívy. Ovládať ho budete iba pomocou vášho smartfónu (2,4 GHz WiFi) a aplikácie, pričom sa vo vzduchu na jedno nabitie 500 mAh batérie udrží maximálne osem minút.

Za danú cenu dostanete prevedenie z plastu, integrovanú HD 720p kameru a 40-metrový rádius ovládateľnosti. U niekoho možno zaváži výraznejšie prevedenie v červenej farbe. Všetky potrebné detaily nájdete na webe predajcu.

Takmer rovnaká cena ako v predošlom prípade platí aj pre dron VISUO XS809W. Už na prvý pohľad uvidíte prepracovanejší dizajn a podobne kompaktné rozmery, aj keď sú predsa len o niečo väčšie.

dron

Dron je na tom lepšie aj vlastnosťami. Doba letu je dlhšia, (10 minút – 900 mAh batéria), rádius ovládateľnosti väčší (100 metrov) a súčasťou balenia je aj ovládač, do ktorého vložíte svoj smartfón. Let navyše koriguje 6-osová stabilizácia.

Problémom môže byť nevýrazná kamera, ktorá má iba 0,3 Mpx rozlíšenie. Zľavový kód VISUOS5, ktorý zadáte pri objednávke, cenu ešte zníži o 4,20 eur.

Oveľa viac poskytne dron MJX Bugs 2C, ktorý je však podstatne drahší. Zľavový kód je v tomto prípade ale štedrejší. Tento dron stratí pripojenie až po preletených 800 metroch. Presnú polohu zastreší vstavaný GPS modul, 6-osová stabilizácia a z oblakov sa na vás tento dron dokáže pozerať 15 – 18 minút v závislosti od podmienok.

Logicky vyššiu váhu a rozmery reprezentujú údaje 445 gramov a 41,0 x 41,0 x 8,0 cm. V balení nájdete aj 8 GB pamäťovú kartu, čo nebýva zvykom. Uložíte na ňu fotografie a videá zo vstavanej FHD 1080p kamery.

MJX Bugs 2C momentálne stojí 168 eur. Po zadaní kódu MJXBS2C ale cena klesne pod 100 eur, čo už stojí aspoň za úvahu.

V závere ešte spomenie štvrtý zľavový kód, ktorý je možné použiť pri akejkoľvek inej objednávke. Vyčaruje celkovú zľavu 5 percent a jeho znenie je SALE15.