Xiaomi je na Slovensku čoraz obľúbenejší výrobca. Je to hlavne vďaka tomu, že ponúka zariadenia, ktoré nielen dobre vyzerajú, ale aj rozumne stoja a jednoducho fungujú. Firma však nevyrába len smartfóny o čom sa môžeš presvedčiť aj v tomto článku. Na výber majú niekoľko zaujímavých produktov, ktorým určite nájdeš využitie.

Xiaomi Mijia Wiha 

Sada skrutkovačov s 24 magnetickými bitmi

Cena: 25,11 €

Nájsť dobrú sadu skrutkovačov možno znie ľahko, no z praxe viem, že to až také ľahké nie je. Chceš niečo čo je funkčné, no v dnešnej dobe aj niečo čo nevyzerá ako po pradedovi.

Na pomoc prichádza Xiaomi, ktorý vyrobil nádherný skrutkovač s 24 bitmi v príjemnom tmavo sivom prevedení. Okrem toho, uložené sú v puzdre zo zliatiny hliníku, takže sa ti nepoškodí.

Takáto pekná sada môže byť tvoja za 25,11 €. Kupuj však rýchlo, o deň a pár hodín pôjde cena hore.

Xiaomi Mi robot Vacuum Cleaner 

Inteligentný vysávač

Cena: 209,29 €

Perfektná záležitosť z rúk inžinierov Xiaomi, ktorí sa skutočne pohrali ako s dizajnom, tak aj so samotnou výbavou a schopnosťami tohto šikovného pomocníka.

Vysávač sa ovláda či už cez tlačidlá priamo na ňom, tak aj cez aplikáciu, v ktorej môžeš vidieť presne to čo vidí on a teda pôdorys miestnosti, ako aj upozornenia o tom čo robí a kedy plánuje skončiť. Zároveň mu cez appku môžeš nakázať, kedy sa má spustiť, ktoré miestnosti má povysávať a oveľa viac.

Čo sa výkonu týka, vysávač od Xiaomi je podobne výkonný ako podstatne drahšie kúsky od iRobot (Roomba). Ako to viem? Pretože to máme otestované. Viac v našej plnej recenzii.

Xiaomi Huami Amazfit Pace + náhradný remienok

Inteligentné hodinky

Cena: 91,25 €

Hodinky spolupracujú s tvojim telefónom, z ktorého získavajú informácie ako notifikácie a pod. Tie potom zobrazujú na svojom 1,34-palcovom displeji s rozlíšením 320 x 300 pixelov. Vôbec ma neprekvapuje, že Huami svoje hodinky vybavil keramickým krycím sklom, ktoré zabraňuje poškriabaniu. Je vidno, že výrobca myslel naozaj na všetko.

Ruku ti bude zdobiť 22 mm široký remienok, ktorý si vďaka jednoduchému systému uchytenia môžeš hravo vymeniť.

No a čo teda vlastne ponúkajú hodinky Huami Amazfit? Zaujímavý je napríklad dvojjadrový procesor s jadrami o takte 1.2 GHz512 MB RAMGPS a oveľa viac. Hodinky poháňa 280 mAh batéria s výdržou neuveriteľných 5 dní.