Úvod Xiaomi Xiaomi Mi Mix 2 Xiaomi Mi Mix 2 na nových záberoch: Priprav sa na Snapdragon 836,...

Xiaomi Mi Mix 2 na nových záberoch: Priprav sa na Snapdragon 836, Android 8.0 Oreo a viac!

11

Xiaomi Mi Mix 2 má byť predstavený už 11. septembra, teda len deň pred tým, ako Apple predstaví iPhone 8. Včera sa na internet dostali dôležité informácie, ktoré nám novinku od Xiaomi predstavujú do detailov.

Hlavným zdrojom informácií je snímka z Mi Mix 2, na ktorej sú vyobrazené všetky dôležité špecifikácie. Hneď na začiatok, Mi Mix 2 má ponúknuť novší, vylepšený Snapdragon 836. Očakáva sa o niečo vyšší výkon a možno o niečo lepšiu spotrebu. Ako to nakoniec dopadne, uvidíme.

Okrem toho má Mi Mix 2 bežať na Android 8.0 Oreo, teda najnovšej verzii Androidu, ktorá bola dokončená len pred pár dňami. Na ňu už Xiaomi tradične nalepil svoje používateľské rozhranie, MIUI 9. Medzi ďalšie špecifikácie môžeme zaradiť 6,2-palcový displej s rozlíšením 2 960 x 1 440, 4 400 mAh batériu a 256 GB úložisko. Zadnú stranu má zdobiť 20 Mpx fotoaparát, ktorý bude možno dopĺňať ešte jeden senzor.

Či to však skutočne dopadne tak, ako môžeme vidieť na záberoch je otázne. Qualcomm zatiaľ Snapdragon 836 nepredstavil a predstavenia sa nedočkalo ani používateľské rozhranie MIUI 9 založené na Android Oreo. Čínsky výrobca si pre nás možno prichystal veľké prekvapenie, ktoré vyvráti všetky naše pochybnosti.