Úvod Výrobcovia Xiaomi Pozrite si čerstvé prezentačné VIDEO pre Xiaomi Mi A1, ktorý dorazí aj...

Pozrite si čerstvé prezentačné VIDEO pre Xiaomi Mi A1, ktorý dorazí aj na náš trh

0
xiaomi mi A1

Xiaomi Mi A1 je novým smartfónom z dielne populárneho čínskeho výrobcu, ktorý by nás mal možno zaujímať viac, ako ostatní členovia rodiny Xiaomi. Tento model totižto príde oficiálne na trh aj v našej krajine a v susednom Česku. Zatiaľ sa však nevie, kedy presne.

Okrem toho, Xiaomi Mi A1 je cenovo príťažlivý a disponuje čistou formou operačného systému Android. Z pôvodného MIUI zostala prakticky iba aplikácia pre fotoaparát.

Xiaomi Mi A1 reprezentuje kategóriu Android One zariadení. Zariadenia z tejto kategórie majú byť lacné a zároveň užívateľsky plnohodnotne využiteľné (podmienené čistým OS), pričom ich cieľovou stanicou sú hlavne rozvíjajúce sa trhy.

Čistá forma operačného systému sľubuje rýchle, hladké a stabilné fungovanie aj pod taktovkou priemerného hardvéru. Veľkou výhodou sú tiež rýchle a pravidelné aktualizácie v Nexus, resp. Google Pixel štýle.

Xiaomi Mi A1

Takmer čistú formu operačného systému Android používajú napríklad smartfóny Motorola Moto. Už neraz sme sa pri nich presvedčili, že zariadenia s touto formou OS môžu bežať doslova príkladne.

Xiaomi Mi A1 by mal stáť okolo 200 eur, čo je rozumné a výhodné. Všetky detaily o zariadení nájdete vo včerajšom oficiálnom článku z predstavenia. Výrobca si pripravil aj celkom vkusné prezentačné video, ktoré vám detaily modelu Xiaomi Mi A1 ukáže v celej kráse.

Xiaomi Mi A1