Úvod Xiaomi Xiaomi Mi Mix 2 Spoločnosť Xiaomi odštartovala masovú výrobu novinky Xiaomi Mi Mix 2

Spoločnosť Xiaomi odštartovala masovú výrobu novinky Xiaomi Mi Mix 2

0
xiaomi mi mix 2

Xiaomi Mi Mix zaujal širokú verejnosť výborným konceptom – takmer neexistujúce rámiky a plný špičkových špecifikácií. Disponoval tiež 6,4-palcovým displejom s pomerom k telu 91,3 %, čo je naozaj paráda.

Xiaomi sa chystá zaútočiť na technologické trhy s novou, naozaj silnou zbraňou. S akými špecifikáciami, žiaľ, zatiaľ nevieme určite, preto si počkáme až na finálne odhalenie. Počítame však s tým, že by mohol prísť s 4 GB operačnou pamäťou, výborným procesorom a 6,2-palcovým displejom.

Lei Jung, CEO spoločnosti Xiaomi, na svojom Weibo účte zverejnil dve fotografie balenia Xiaomi Mi Mix 2 a uviedol, že sa zariadenie už nachádza v sériovej výrobe. Tiež zverejnil propagačný plagát, ktorý takisto súvisí s nadchádzajúcou vlajkovou loďou a poukazuje na jej úzke, takmer nulové rámiky.

Xiaomi určil oficiálny dátum predstavenia na 11. september 2017, deň pred očakávaným predstavením konkurenčného Apple iPhone 8. Samozrejme kvôli tomu, aby si uchmatol svetlo slávy ešte skôr, ako konkurencia. Už o šesť dní sa teda dozvieme konečný vzhľad a špecifikácie futuristického kúsku, na ktorý sa my osobne veľmi tešíme. A čo vy?