Úvod Zariadenia Vernee Thor Plus s obrovskou 6200 mAh batériou za najnižšiu cenu iba...

Vernee Thor Plus s obrovskou 6200 mAh batériou za najnižšiu cenu iba na AliExpress!

1
vernee thor plus

V jednom z najpopulárnejších internetových obchodov AliExpress môžete natrafiť na nesmierne prívetivú predajnú cenu, ktorá sa týka smartfónu Vernee Thor Plus. Za necelých 110 eur dostanete napríklad 6200 mAh batériu. 

Práve vysoko objemný akumulátor je hlavným lákadlom smartfónu Vernee Thor Plus. Vzhľadom na svoju kapacitu si poradí s niekoľkodňovou výdržou. Výdrž ešte predlžuje špeciálny vytrvalostný režim, ktorý obmedzí procesy na pozadí a prepne displej do čiernobieleho režimu.

Okrem toho, batériu nabijete prostredníctvom 18W nabíjačky, ktorá doplní 50 percent kapacity akumulátora za približne 40 minút.

Vytrvalostný režim aktivujete priamo hardvérovým tlačidlom na boku zariadenia, ktoré je preň priamo určené. Smartfón je hrubý 7,9 milimetra a váži 189 gramov, čo je pri pohľade na veľkú a ťažkú batériu pomerne slušné.

vernee thor plus

Vo výbave ešte nájdeme Super AMOLED displej od Samsungu s HD rozlíšením, snímač odtlačkov prstov na prednej strane alebo Android vo verzii 7.0 Nougat v takmer čistej podobne. Pre našincov je dôležitá tiež podpora pre 800 MHz LTE pásmo.

Po zapnutí zariadenia by vás mala navyše čakať aktualizácia softvéru, ktorú spoločnosť Vernee vydala nedávno.

Pozor, cena 108,15 € platí od dnes a iba do 25. septembra. Vernee Thor Plus je určený hlavne menej nenáročným užívateľom, ktorí preferujú dlhú výdrž na jedno nabitie. Priamy odkaz k predajcovi AliExpress vidíte nižšie.

>>Zobraziť Vernee Thor Plus na AliExpress<<

Facebook stránku výrobcu Vernee nájdete TU a oficiálny web na tejto adrese.