Úvod Výrobcovia Vernee Vernee MIX 2 už figuruje na webe výrobcu. Uvádzacia cena prekvapí

Vernee MIX 2 už figuruje na webe výrobcu. Uvádzacia cena prekvapí

0

Čínsky výrobca Vernee chce taktiež svojim zákazníkom ponúknuť smartfón s minimálnym orámovaním okolo displeja. Túto pozíciu zastane Vernee MIX 2 a ako sme si pre tejto spoločnosti už zvykli, cena bude posadená poriadne nízko.

Takzvané živé fotografie zariadenia Vernee MIX 2 zatiaľ nemáme. Uspokojiť sa musíme s krátkym propagačným videom a oficiálnou stránkou, kde Vernee poodhalilo niekoľko detailov.

Podľa slov výrobcu Vernee MIX 2 nemá byť iba o veľkom a úzkom displeji so štíhlymi rámikmi. Naznačuje to deväť duálnych funkcií, za ktorými sa ukrýva napríklad zdvojený fotoaparát.

Oficiálna predajná cena zatiaľ neexistuje, no dá sa predpokladať, že Vernee MIX 2 bude najlacnejším, resp. jedným z najlacnejších smartfónov s obrazovkou o pomere strán 18:9.

Vernee MIX 2

Zariadenie sa ešte nepredáva, jeho vzhľad poriadne nepoznáme a to sa týka aj výbavy. Napriek tomu ho môžu skalní fanúšikovia získať za uvádzacích 99,99 dolárov. S touto cenou Vernee uvoľní iba prvých 100 kusov a budúcich majiteľov si vyberie sám z komentárov pod kampaňou.

Do komentárov stačí napísať, aké vlastnosti smartfónu sa podľa vás ukrývajú za frázou „duálny“. Odpoveď je jednoduchá, keďže stačí spomenúť napríklad fotoaparát alebo reproduktory.

Vernee MIX 2

Vernee sa netají tým, že model MIX 2 vznikol ako dostupnejšia alternatíva voči nedávno predstavenému high-endu Xiaomi Mi MIX 2. Po stránke vzhľadu si budú veľmi podobné a nevyhneme sa teda hrubšej brade v porovnaní s ostatnými stranami okolo displeja.

Pod kampaňou na stránke výrobcu sa zatiaľ nachádza približne iba 250 komentárov. Pravidlá, Vernee MIX 2 a niekoľko detailov nájdete TU, na oficiálnom webe vernee.cc/MIX2.

Vernee MIX 2