Úvod Zariadenia Toto je TOP 10 aktuálne najvýkonnejších smartfónov podľa meraní AnTuTu

Toto je TOP 10 aktuálne najvýkonnejších smartfónov podľa meraní AnTuTu

3
oneplus 5

Používateľov smartfónov by sme mohli rozdeliť na dve skupiny. Prvej skupine záleží na výsledkoch aplikácií a platforiem, ktoré testujú a hodnotia výkon smartfónov. Druhá skupina na tieto výsledky kašle.

Reálne užívateľské skúsenosti budú vždy viac ako body v tabuľke. Každopádne by vás ale rebríček najvýkonnejších smartfónov tohto roka mohol zaujímať.

Rebríček je zostavený na základe bodového hodnotenia testovacieho štandardu AnTuTu, ktorý je asi najpoužívanejší a užívatelia sa s jeho výsledkami často stotožňujú.

Dátum publikácie rebríčka nie je náhodný. Od zajtra totižto môže vyzerať inak. Spoločnosť Apple predstaví nové smartfóny iPhone, od ktorých sa očakáva pomerne veľa. Okrem iného aj vylepšený výkon, ktorý rebríček nižšie rozhodí.

Momentálny kráľ AnTuTu

S rebríčkom môžete a nemusíte súhlasiť. Podstatné je, že sa v rebríčku nachádzajú vlajkové lode z dielne dobre známych výrobcov, ktoré sú vo väčšine prípadov pozitívne hodnotené.

Ak jeden z modelov vlastníte, pravdepodobne ste spokojní. Ak nie, vymieňať máte začo. Prvé miesto si s hrdosťou osvojil pred pár rokmi ešte neznámy výrobca OnePlus. Kráľovská pozícia patrí poslednému modelu OnePlus 5. Viac už prezradí zoznam zariadení aj s počtom dosiahnutých bodov.