Úvod Hry SŤAHUJ tri skvelé platené hry, ktoré sú dočasne k dispozícii zadarmo!

SŤAHUJ tri skvelé platené hry, ktoré sú dočasne k dispozícii zadarmo!

0
aplikácie

Aktuálne chladné a sychravé počasie sa dá skvele prečkať v spoločnosti mobilných hier, ktorých zbierku si môžete aktuálne rozšíriť o nové prémiové tituly. Niekoľko vybraných spoplatnených hier je k dispozícii zadarmo.  

Vybrali sme top trojku hier s vysokými hodnoteniami a relevantným počtom stiahnutí. Ak holdujete šampionátu Formule 1, prehliadnuť nesmiete špičkový simulátor riadenia závodov F1 Motorsport Manager.

Hra má tie najpozitívnejšie hodnotenia a umožní vám riadiť a prevádzkovať vlastný závodný tím. Pod vašim vedením musíte s tímom na trati dosahovať tie najlepšie výsledky.

Je iba na vás, akú stratégiu zvolíte, aké rozkazy pilotom zadáte a akým spôsobom vylepšíte závodný monopost. Prekvapiť vás dokáže počasie, súperi a dynamický vývoj. Často budete musieť upraviť stratégiu priamo počas závodov v závislosti aj od neočakávaných udalostí.

Motorsport Manager už v zľave, resp. v bezplatnom režime bol. Dobré je fajn si pripomenúť a aktuálne môžete opäť ušetriť 2,69 €, čiže plnú cenu hry. Úplná zľava by mala platiť ešte tri dni a do obchodu Play vás presmeruje tento odkaz.

Druhá hra sú vlastne tri hry. Presnejšie tri časti titulu Defense Zone. Každý diel stojí 2,69 €, ktoré tak ušetríte rovno trikrát. Akcia bude platiť ešte dva dni. Hry Defense Zone sú klasickými predstaviteľmi žánru Tower Defense.

Pokiaľ obľubujete takzvané vežičkovky, pripravte sa na vyváženú hrateľnosť, veľmi peknú grafiku a poriadne nájazdy nepriateľov. Po každej prekonanej úrovni budete môcť siahnuť po nových zbraniach.

Často ale nie sú riešením. Na základe mapy, terénu a skúseností sa musíte rozhodnúť, či vylepšíte vlastnosti už používaných jednotiek alebo investujete do nových technológií. Hra vás dokáže pripraviť o pekný kus voľného času. Konkrétne časti hry si sťahujte z Google Play z odkazov nižšie.

Dve vyššie uvedené hry sú predsa len zložitejšie a náročnejšie na čas. Minimalistickú a logickú zábavku nájdete v obchode Play pod názvom Linia. V hre musíte spájať farebné sekvencie podľa vopred určeného zadania.

Farebné prvky a trojrozmerné geometrické tvary pretnete čiarou, čo nebude jednoduché, keďže sú v pohybe. Linia je s trochou nadhľadu akousi hrou Fruit Ninja pre trpezlivých a pokojných jedincov. Kľúčom k úspechu sú rýchle reakcie a znamenitá presnosť.

Hra stojí v bežnom režime 1,99 €. Cena 0 € bude platiť ešte päť dní, čiže sa s kúpou inštaláciou nemusíte ponáhľať. Odkaz do Google Play – TU.