Úvod Aplikácie Správcu súborov s podporou pre FTP od Xiaomi si môžeš stiahnuť z...

Správcu súborov s podporou pre FTP od Xiaomi si môžeš stiahnuť z Google Play

1

Spoločnosť Xiaomi nasleduje konkurenčných výrobcov smartfónov, ktorý taktiež produkujú vlastné aplikácie. Tie výrobcovia často umiestňujú do obchodu Google Play, vďaka čomu sa užívatelia dostanú k ich aktualizáciám rýchlejšie a jednoduchšie.

Nie všetky aplikácie výrobcov smartfónov je možné používať na zariadeniach iných spoločností a značiek. Aj napriek tomu, že sa nachádzajú v obchode Google Play. Kompatibilita je často obmedzená, čo sa však netýka správcu súborov od Xiaomi.

Aplikáciu Mi FileExplorer si môžu stiahnuť a užívať aj vlastníci iných zariadení ako tých od Xiaomi. Aplikácia má status nevydaného produktu, čiže sa stále nachádza v beta režime. Počas prvotného krátkeho užívania nejavila známky nestability alebo chýb.

spravca suborov

Mi FileExplorer ponúka obdobné funkcie ako podobné aplikácie z kategórie správy súborov. Súbory je možné triediť na základe ich typu bez ohľadu na to, v ktorom priečinku sa nachádzajú.

Funkcie presúvania, kopírovania či premenovania súborov sú prirodzené, rovnako ako priame vyhľadávanie na základe kľúčových slov a formátov uloženého obsahu. Je tu ale aj niečo navyše.

spravca suborov

Určite mnohí ocenia podporu pre (de)komprimovanie archívov RAR a ZIP. Mi Drop funkcia slúži pre bezdrôtové zdieľanie súborov do iných zariadení v blízkosti a nechýba podpora pre FTP server.

Vďaka tejto funkcii dokážete pristupovať k internému úložisku smartfónu zo vzdialenejšieho počítača. Airdroid to zrovna nie je, no svoj účel funkcionalita plní.

Spomenieme ešte zabudovaný čistič dočasných a iných nepotrebných súborov, ktorý vám uvoľní aj niekoľko stoviek MB.

Aplikáciu Mi FileExplorer si môžete slobodne stiahnuť z obchodu Google Play.