Úvod Aplikácie Snapseed prichádza v novej verzii s úplne zmeneným užívateľským prostredím

Snapseed prichádza v novej verzii s úplne zmeneným užívateľským prostredím

0
Snapseed si poradí aj s efektom dvojitej expozície

Snapseed patrí medzi najlepšie aplikácie pre úpravu fotografií, ktorá je už nejaký ten čas v rukách spoločnosti Google. Časť jej výbavy nájdeme v aplikácii Google Fotky, ktorá však ponúka iba okresané možnosti editovania snímok.

Snapseed toho dokáže veľa. Pokiaľ vás upravovanie, resp. vylepšovanie fotografií baví, dokážete pri ňom stráviť desiatky minút. Po novom to bude možno ešte viac času.

Ak si zaspomíname na začiatky aplikácie Snapseed, jej užívateľské prostredie nebolo zrovna najlepšie. Teda aspoň v porovnaní s nedávnymi verziami aplikácie. Dobrou správou je, že vývojári prostredie aplikácie dotiahli k dokonalosti.

Práve inovácia v tomto smere sa týka najnovšej aktualizácie aplikácie Snapseed, ktorá ju povýšila na verziu 2.18. Po novom budeme s aplikáciou narábať rýchlejšie a k obľúbeným nástrojom sa dostaneme efektívnejšie.

Snapseed

Hlavná obrazovka vám môže na prvý pohľad pripomínať Instagram. Evokuje to množstvo filtrov, ktoré sa nachádzajú v ponuke obrazovky v spodnej časti. Pomocou filtrov upravíte vybranú snímku takzvane jedným vrzom. Autori zároveň pridali 11 nových filtrov.

Úplnú kontrolu nad editovaním získate na druhej obrazovke, kde sa pekne pokope nachádza 28 rôznych nástrojov pre úpravu a vylepšenie vašich fotografií. Tretia obrazovka poslúži finálnemu dokončeniu diela, teda exportovaniu do vybraného priečinka, poprípade zdieľaniu všemožnými online smermi.

Aktualizácia aplikácie by sa už mala nachádzať v obchode Google Play. Pohľad na nové prostredie vidíte na snímkach obrazovky vyššie a pokiaľ aplikáciu nepoznáte, nájdete ju v obchode Play na tejto adrese.