Úvod Výrobcovia Vernee Ďalší do klubu. Smartfón s displejom bez rámikov predstaví aj Vernee!

Ďalší do klubu. Smartfón s displejom bez rámikov predstaví aj Vernee!

0
vernee-mix-2

Čínsky výrobca Vernee sa nečakane vrhá do skupiny medzi smartfóny s takmer nulovými rámikmi okolo displeja. Novinka od Vernee toho bude mať veľa spoločného s očakávaným kúskom Xiaomi Mi Mix 2.

A nebude to iba displej. Vernee zdieľa rovnaký názov, čiže ich nové zariadenie ponesie označenie Vernee Mix 2.

Z prezentačného materiálu je jasné (tit. foto), že Vernee Mix 2 dostane obrovský displej s pomerom strán 18:9. Rovnakým panelom bude vybavený aj Xiaomi Mi Mix 2, ktorý Vernee považuje za priamu konkurenciu.

Prezentačný materiál pre Xiaomi Mi Mix 2

Vernee zároveň naznačuje, že nový smartfón nebude iba o takmer neexistujúcich rámikoch. Očakávať môžeme zaujímavú funkcionalitu alebo dokonalejší fotoaparát. Nebolo by prekvapením, keby novinka od Vernee nebola lacnejšia. Aj napriek tomu, že Xiaomi vie ponúknuť atraktívnu cenovku.

Všetko bude samozrejme aj otázkou parametrov. Obrovské displeje bez rámikov už nájdeme naprieč celým spektrom smartfónov, kde je na jeho konci napríklad Samsung Galaxy Note 8.

vernee Mix 2

Obe novinky sa postavia bližšie k štartovacej línii. Otázkou je, ktorá bude lepšia. Vernee Mix 2 môžeme vidieť na jednej fotografii (vyššie), z ktorej je jasné, že nepôjde o žiadny kompakt.