RECENZIA Xiaomi Huami Amazfit Arc: Vydarené vylepšenie Mi Band 2, ktoré stojí 30 €

13

Keď Xiaomi predstavil vôbec prvý fitness náramok, Mi Band, celý svet uchvátil jeho kvalitou spracovania, funkcionalitou a hlavne cenou, ktorú k nemu prilepil. Podobný príbeh sa písal aj pri uvedení Mi Band 2, verzie s displejom, ktorú si okamžite obľúbili milióny ľudí po celom svete.

Úspech náramkov Mi Band je taký veľký, že sa v Xiaomi rozhodli, že využijú aj služby svojej dcérskej spoločnosti, Huami, sídliacej v Spojených štátoch. Huami využívajú pre navrhovanie nositeľných a iných zariadení, ktoré následne vyrába Xiaomi. Premenou krásy prešiel aj Mi Band 2, ktorého malý fazuľkový dizajn premenili na pevný a veľmi pekný fitness náramok.

Najväčší rozdiel?

Najväčším rozdielom medzi Mi Band 2 a Huami Amazfit Arc je pochopiteľne dizajn. Funkciami je, ako môžete vo videu vyššie vidieť, veľmi, veľmi podobný. Po dizajnovej stránke však štúdiu Huami spravilo pár veľmi zaujímavých zmien, z ktorých azda všetky prispeli k lepšiemu ovládaniu, pocitu a zážitku.

Na rozdiel od plastového tela, ktoré musíte vsunúť do gumeného výrezu remienku vás z krabičky pozdraví nádherné hliníkové telo s pevne pripnutým gumeným remienkom, z ktorého nebudete mať pocit, že sa čo chvíľu rozpadne.

Podobná výbava

Prednú stranu rovnako, ako pri Mi Band 2 zdobí OLED displej a miesto pre ovládanie (ťukanie). Zadnú zas senzor pre meranie rýchlosti tepu a 2 magnetické PINy pre pripojenie vlastnej nabíjačke. Inak, keď som pri tej nabíjačke, konečne na ňu dali dosť silné magnety, vďaka čomu už neodpadáva. Keď sa raz prichytí, tak nabíja aj keby ste sa s ňou hrali na cowboyov a lasom chytali dobytok.

Viac už prezradím vo videu. Do komentárov tu (alebo na YouTube) mi však dajte vedieť. Páči sa vám Xiaomi Huami Amazfit Arc alebo by ste radšej siahli po Xiaomi Mi Band 2?

Vďaka obchodu GeekBuying.com za poskytnutie vzorky pre recenziu!