Úvod Výrobcovia Oukitel Oukitel vypúšťa do sveta dve novinky. Obidve s nekonečným displejom

Oukitel vypúšťa do sveta dve novinky. Obidve s nekonečným displejom

1

Smartfóny s obrovskými displejmi v súčasnosti zaplavujú trh vo veľkom a tešia sa výbornému úspechu. Výrobca Oukitel teda nasleduje trend a rozhodol sa uvoľniť dva smartfóny s nekonečnou obrazovkou.

Prvý, Oukitel Mix 2, svojím názvom, ale aj dizajnom pripomína nedávno predstavenú novinku od Xiaomi. Oukitel Mix 2 dostane do vienka veľkú obrazovku, ktorá zaberá 80% predného panelu. Rovnako, ako Xiaomi Mi Mix 2, má umiestnenú kameru a blesk v pravom dolnom rohu. Oukitel však podľa výrobcu vyzerá v porovnaní so Xiaomi dlhší a štíhlejší.

Oukitel Mix 2 tiež príde ako prvý smartfón tohto výrobcu s 6 GB operačnou pamäťou RAM64 GB úložiskom. Tiež ponúkne väčšiu kapacitu batérie, ako jeho vzor Xiaomi Mi Mix 2. Čo sa týka ceny tohto kúsku, mala by sa pohybovať na hranici 299,99 dolárov.

Pri príležitosti osláv uvedenia Oukitel Mix 2 v októbri sa výrobca rozhodol vypustiť do sveta ešte jeden smartfón s názvom Oukitel C8, ktorý je zástupcom nižšej triedy s atraktívnou cenovkou.

Vďaka 5,5-palcovej obrazovke s HD rozlíšením a pomerom strán 18:9 disponuje štíhlym vzhľadom, a tak aj jednoduchším uchopením do jednej ruky. Bude tiež vybavený 2 GB operačnou pamäťou RAM, 16 GB úložiskom rozšíriteľným o ďalších 64 GB, štvorjadrovým procesorom MT6580A, 13 Mpx5 Mpx kamerou, 3000 mAh vymeniteľnou batériou či OS Android 7.0 Nougat. A cena? Naozaj nízka. Oukitel sa totiž rozhodol C8 ponúknuť za 59,99 dolárov.

Oukitel C8 sa už nachádza na oficiálnej webovej stránke výrobcu, kde nájdete taktiež aj predajcov, ktorí novinku zaradili do svojich predobjednávok.