Úvod Výrobcovia OnePlus OnePlus predstavuje individuálne aktualizácie aplikácií

OnePlus predstavuje individuálne aktualizácie aplikácií

0
oneplus

Spoločnosť OnePlus sa rozhodla po vzore iných výrobcov zjednodušiť aktualizovanie vlastných aplikácií. Niekoľko z nich uviedla do obchodu Google Play, kde budú prebiehať ich inovácie individuálne.

Spoločnosť si uvedomuje dôležitosť softvérových aktualizácií. Hlavné inovácie systému OxygenOS vždy prichádzajú ako celok v jednom balíčku, ktorý nám je doručovaný formou OTA rozhrania.

Vo výpise zmien a noviniek vždy figurujú rôzne optimalizačné vylepšenia, informácie o chybách, ktoré výrobca odstránil, nové funkcie a aktualizované podoby vlastných systémových aplikácií.

Po novom už nebudeme musieť čakať na veľkú systémovú aktualizáciu, aby sme mohli používať nové verzie aplikácií. Stačí otvoriť obchod Play a aplikácie aktualizovať v ňom. Výrobca si od tohto kroku sľubuje väčšiu spokojnosť užívateľov, ktorí mu následne dokážu poskytnúť rýchlu a relevantnú spätnú väzbu.

OnePlus

Vlastníci smartfónov OnePlus 5, 3 a 3T teraz nájdu v obchode Play aplikácie OnePlus LauncherOnePlus CommunityOnePlus Weather a OnePlus Gallery.

Výrobca pripomína, že nejde o žiadnu revolučnú novinku. Myslí si ale, že aj takýto malý krok pomôže užívateľom a zlepší možnosti prostredia OxygenOS. Výrobca zároveň zverejnil aj prvú aktualizáciu jednej z aplikácií.

Spúšťač OnePlus Launcher povýšil na verziu 2.1.5, ktorá prichádza s upravenou podobou priečinkov domácej obrazovky. Po novom nám zobrazia ikony prvých štyroch appiek, ktoré sú v priečinku umiestnené.