Úvod Zariadenia Šéf spoločnosti Razer: „Vyvíjame mobilné zariadenie, ktoré bude pripravené do konca roka!“

Šéf spoločnosti Razer: „Vyvíjame mobilné zariadenie, ktoré bude pripravené do konca roka!“

1
razer

Hlavne hráčom počítačových hier netreba predstavovať spoločnosť Razer. Výrobca zariadení, doplnkov a príslušenstva určených pre pravých hráčov tiež finančne podporuje elektronický šport.

Sponzoruje rovno niekoľko hráčskych tímov, pričom z tých známejších spomenieme napríklad Team Liquid alebo MauseSports.

Generálny riaditeľ a spoluzakladateľ spoločnosti Razer Min-Liang Tan sa rozhovoril pre televíziu CNBC, ktorej prezradil niekoľko zaujímavých informácií.

Šéf Razeru potvrdil, že vyvíjajú mobilné zariadenie, ktoré bude špeciálne zamerané na hráčov a zábavu. Min-Liang Tan hovoril rovno o príchode mobilného zariadenia, čomu nahráva avizované dokončenie vývoja do konca tohto roka.

Riaditeľ ďalej prízvukoval, že trh s mobilnými zariadeniami je ten, ktorý dlho hľadali. Uvedomuje si, že veľa zákazníkov obľubuje tiež mobilné hry, čo podnietilo spoločnosť ku krokom k vlastnému mobilnému zariadeniu.

Min-Liang Tan nešetril superlatívmi a pripomenul, že vyvinuli prvý skutočný herný notebook a sú na prvom mieste, čo sa herného príslušenstva a doplnkov týka. Razer chce aj naďalej robiť to čo doteraz – vyrábať cool produkty.

Min-Liang Tan – generálny riaditeľ spoločnosti Razer

Žiaľ, najhlavnejší predstaviteľ spoločnosti Razer neprezradil viac detailov o novom mobilnom hernom zariadení. Môžeme o ňom iba špekulovať. Nakoniec, špekulácie sa objavili už v priebehu júna a júla pričom hovorili, že Razer predstaví herný smartfón.

Dohady nemali od pravdy ďaleko, čo dokazujú čerstvé slová riaditeľa. Šéf ale nespomenul konkrétne smartfón, aj keď oň pravdepodobne pôjde. Možno by sa nám viac páčil herný tablet, kde je viac priestoru napríklad pre objemnú batériu, stereo reproduktory či výkonné komponenty.

Väčšia obrazovka tabletu navyše padne vhod pri hraní strategických, obranných a RPG titulov. Tablety vo všeobecnosti v predajoch nelámu štatistické krivky. Predaje sú skôr vlažné a okolo tabletov sa ani zďaleka nevytvára taká záujmová vlna ako okolo smartfónov.

Razer tak zrejme skutočne vyprodukuje herný smartfón, ktorý má z hľadiska trhu a marketingu väčšiu šancu na zásah do čierneho. Na smartfón s logom RAZER sme nesmierne zvedaví.

Predbiehať ale nebudeme a počkáme si, čo koncom roka tento populárny herný výrobca predstaví.