Úvod Výrobcovia LG Ako natáča smartfón LG V30? Pozrite si domáce video od jedného z...

Ako natáča smartfón LG V30? Pozrite si domáce video od jedného z tvorcov Game of Thrones

0
LG V30
LG V30

David Franco je riaditeľom kinematografie takých snímkov, akými sú napríklad Game of Thrones, Westworld alebo Minority Report. David sa kamere nevyhýba ani v bežnom súkromnom živote, kde všetko natáča smartfónom.

LG V30 stavia svoj úspech na vysokokvalitnom duálnom fotoaparáte, ktorý dokáže vďaka svojej funkcionalite a vlastnostiam ulahodiť aj profesionálnejšie ladeným tvorcom.

V domácom videu od Davida Franca ale neuvidíte špičkové efekty či dramatické scény, ktoré sú typické pre filmové a seriálové diela, na ktorých sa podieľal. Domáce video zhotovil iba pomocou smartfónu LG V30, nepoužíval žiadne príslušenstvo a vystačil si len s funkciami duálneho fotoaparátu.

V rozhovore pre server adweek.com prezradil, že pre zdokumentovanie nových lokalít a bežného diania v živote používa iba smartfón. Len zriedka pri sebe nosí digitálny fotoaparát.

David sa rozhodol pre smartfón LG V30 práve kvôli jeho zameraniu na tvorbu video a foto obsahu. Vysoká kvalita je podľa autora dôležitá a LG V30 posunul latku v tejto kategórii. Podľa Davida priniesol tento smartfón profesionálne video funkcie všetkým užívateľom.

Video, ktoré David nazval deň v živote, nie je výnimočné. Mestské ulice kontrastujú s priemyselnými priestormi, nechýbajú prelivy slnka, pouliční umelci, koncerty, šport alebo deti. Podobné rodinné zábery má vo svojom smartfóne snáď každý.

Na videu je ale dobre badateľná vysoká kvalita obrazu, pričom sa autor nevyhol použitiu funkcie Cine Effect, ktorá upraví podanie farieb na základe zaznamenávanej scény a nálady, ktorú si zvolíte.

Spomínané video je čerstvé a zatiaľ je dostupné iba na stránkach magazínu Adweek. Nájdete ho v tomto odkaze. Postupom času určite poputuje aj na YouTube či sociálne siete.