Úvod LG LG V30 Bude LG V30 nakoniec stáť 900 €? Naznačujú to informácie z Nemecka

Bude LG V30 nakoniec stáť 900 €? Naznačujú to informácie z Nemecka

12
LG V30

LG V30 je nádherným zariadením, o ktoré prejavilo záujem veľa ľudí. Hovorí sa o ňom ako o kráľovi IFA 2017. Všetky špecifikácie síce poznáme, čo však nepoznáme je jeho cena a dátum dostupnosti.

Túto skutočnosť nám nevedelo prezradiť ani vedenie LG na Slovensku. „Aktuálne neviem poskytnúť informácie o dostupnosti LG V30 na slovenskom trhu. Nie sú ešte uzavreté jednania s operátormi ohľadom listingu modelov na obdobie Q4. Nie je ešte ani finálna verzia softwaru a rovnako nie je stanovaná ani odporúčaná maloobchodná cena,“ vysvetľuje Daniel Voronak, manažér predaja LG Electronics pre slovenský a český trh.

Vyzerá to tak, že nemecké oddelenie už cenu má a vôbec nebude príjemná. Stanovená bola na 900 € za 64 GB model. Model so 128 GB úložiskom (V30+) dostupný v Európe nebude. Do dnešného dňa však nemáme informácie o dostupnosti, aj keď špekuluje sa o polovici septembra. Pravdepodobne preto, aby LG a Samsung uviedli svoje top modely v rovnaký čas. Pripomeniem, že Galaxy Note 8 bude dostupný od 15. septembra.

Dobrou správou je, že LG do krabičky pribalí aj slúchadlá Bang&Olufsen.

Ďakujeme za tip!