Úvod Aplikácie Klávesnica Google Gboard prichádza s veľkými animovanými nálepkami

Klávesnica Google Gboard prichádza s veľkými animovanými nálepkami

1
animovane nalepky

Dvorná softvérová klávesnica spoločnosti Google, ktorá je známa ako Gboard, prichádza so záplavou animovaných nálepiek. Google sa dohodol na spolupráci s platformou Emogi.

Aj keď táto spolupráca asi neposunie ľudstvo vpred, konverzácie medzi užívateľmi budú môcť byť zaujímavejšie. Veľkými nálepkami v pohybe môžete reagovať na obsah konverzácie, dianie v spoločnosti, vyjadríte nimi svoj postoj alebo napríklad emócie.

Jedna poriadna nálepka musí predsa povedať viac než 1000 slov. To vlastne dokáže aj Raffaello.

Emogi je obrovskou platformou, ktorá zdieľa doslova tisíce nálepiek snáď každého druhu a prevedenia. Všetky už sú k dispozícii v klávesnici Google Gboard. Emogi popri nálepkách obsahuje aj klasické emotikony či gif animácie.

Google Gboard

Tvorcovia platformy prízvukujú, že k aktualizáciám obsahu bude dochádzať na dennej báze. Nové trendy vznikajú v internetovom prostredí každú chvíľu a nálepky ich majú reflektovať.

Ak sa napríklad objaví nové virálne zvieratko, ktoré bude valcovať sociálne siete, za krátku chvíľu by ste ho mali nájsť v podobe animovanej nálepky v klávesnici Gboard.

Platforma Emogi má dosah na 40 miliónov užívateľov. Rozumie si s komunikačnými aplikáciami iMessage, Facebook Messenger a najnovšie s Google klávesnicou. Ak chcete tieto nálepky používať, stiahnuť si musíte aplikáciu Emogi for Gboard. Nájdete ju v Google Play na tejto adrese.

Aplikácia je pochopiteľne bezplatná a bez reklamy. Po jej inštalácii vám budú nálepky v klávesnici Google Gboard k dispozícii.