Úvod Huawei Huawei Mate 10 Smartfóny Huawei Mate 10 a Mate 10 Pro čiastočne odhalené

Smartfóny Huawei Mate 10 a Mate 10 Pro čiastočne odhalené

0
huawei mate 10

Huawei si toho na október pripravil dosť. Vlajkové lode Mate 10 a Mate 10 Pro doplní ešte tretí typ Mate 10 Lite. Dokonca sa hovorí aj o nejakom štvrtom zariadení. Najviac pozornosti smeruje na vlajkové lode, ktoré sa teraz poodhalili vďaka uniknutým propagačným materiálom. 

Obrázky poskytol francúzsky web Les Numeriques, pričom vyzerajú, akoby pochádzali zo sprievodného videa k zariadeniam. Dôležité je, že sme vďaka nim spoznali niektoré parametre, resp. sa skôr potvrdili predošlé dohady.

Huawei Mate 10 pôjde klasickou cestou zobrazovacieho planela s pomerom strán 16:9. Mate 10 s príponou Pro si osvojí moderný vysoký displej s pomerom strán 18:9 a extra štíhlymi rámikmi.

huawei mate 10 huawei mate 10 huawei mate 10

V prvom prípade nájdete pod displejom snímač odtlačkov, v prípade druhom sa pod zobrazovací panel vtesná iba logo výrobcu (snímač odtlačkov na zadnej strane).

Obe zariadenia bude poháňať výkonný čipet Kirin 970, 4000 mAh batéria a duálny Leica fotoaparát ponúkne zatiaľ najvyššiu svetelnosť spomedzi smartfónov. Teda ak opomenieme LG V30, ktorý prišiel ako prvý s clonou f/1.6.

huawei mate 10 huawei mate 10 huawei mate 10

Smartfóny odolajú vonkajším vplyvom v rámci certifikácie IP 67 a Huawei softvér zariadení pretká systémom strojového učenia, ktorý ešte zdokonalí celkovú interakciu.

Huawei svoje nové vlajkové diela predstaví 16. októbra v nemeckom Berlíne, čiže asi o tri týždne.