Úvod Hry Hra Super Mario Run dostane aktualizáciu. Pribudnú nové úrovne, hrdina a zníži...

Hra Super Mario Run dostane aktualizáciu. Pribudnú nové úrovne, hrdina a zníži sa cena

0

Nintendo nenechalo nič na náhodu a svoju prvú hru pre smartfóny rovno spojilo so zvučným menom. Super Mario je legenda a mobilná verzia hry zaznamenala viac ako 150 miliónov stiahnutí. 

Najväčším problémom hry bola a stále je jej cena. Super Mario Run si môžete stiahnuť zadarmo, no zahráte sa iba trochu. Otvorenie celého herného sveta podmieňuje in-app nákup v hodnote necelých 11 eur, čo nie je zrovna málo.

A myslia si to aj užívatelia. Väčšina hráčov nebola ochotná minúť takúto čiastku, s čím tvorcovia nerátali. Super Mario Run toho zrovna veľa neobsahoval a zárobky sa ani zďaleka nestretli s očakávaniami.

Nintendo pripravuje niečo, čo by mohlo hru urobiť príťažlivejšou. Nintendo UK na sociálnej sieti Twitter informuje, že Super Mario Run dostane 29. septembra aktualizáciu s podstatnými novinkami.

super mario run

Nový svet ponesie pomenovanie World Star a bude obsahovať deväť úrovní. Tento svet sa vám sprístupní po tom, čo prekonáte pôvodných šesť úrovní. V novom svete na vás zaútočia noví nepriatelia a pripraviť sa môžete aj na novú hernú mechaniku.

Po aktualizácii sa nemusíte vžiť iba do úlohy Maria. Pribudne nová postavička menom Daisy. Ak vás od hrania odrádzala spomínaná vysoká cena, aspoň sčasti vám bude vyhovené.

Od 29. septembra do 12. októbra 2017 si bude možné plnú verziu hry aktivovať v 50-percentnej zľave, teda za polovicu z pôvodnej ceny. Či to bude dostatočným lákadlom ukáže až dané blížiace sa obdobie.

My hlavne dúfame, že zľava neobíde náš región.