Úvod Výrobcovia Honor Honor 7X bude predstavený začiatkom októbra. Čo prinesie?

Honor 7X bude predstavený začiatkom októbra. Čo prinesie?

0
Honor 9
© androidheadlines.com

Honor – dcérska značka spoločnosti Huawei – sa stala medzi užívateľmi veľmi obľúbenou. Pod touto značkou vychádzajú smartfóny, ktoré ponúkajú prívetivejší a neprémiový pomer výbavy voči cene. 

Za menej peňazí tak dostanete slušne vybavený smartfón, čo sme už videli pri modeloch Honor 8 Pro alebo Honor 9. Čoskoro ich doplní nový prírastok s označením Honor 7X. Veľa toho o smartfóne po oficiálnej stránke nevieme.

Predstavenie pripadá na 11. október, čo výrobca potvrdil na čínskej sociálnej sieti Weibo. Propagačný materiál môžete vidieť nižšie. Z neoficiálnych správ sa spomína hlavne 5,5-palcový displej s pomerom strán 18:9 a FHD+ rozlíšením (2160 x 1080 pixelov).

Výrobca na predstavenie láka sloganom, ktorý hovorí niečo v tom zmysle, že tento smartfón rozšíri naše obzory. Slogan môže odkazovať na užší a vyšší displej, čo podmieňuje uvedený pomer strán.

Honor 7X

O výkon sa bude starať čipset strednej triedy Kirin 670, 4 GB operačná pamäť a dáta uložíme do 32 alebo 64 GB pamäte. Radi tiež počujeme o 12 Mpx duálnom fotoaparáte. Android 7.1 Nougat na palube doplní prostredie EMUI 5.1. Zariadenie istotne obdrží aj aktualizáciu na Android Oreo.

Očakávame 3,5 mm jack, USB typ C, snímač odtlačkov s polohou na zadnej strane zariadena a sympatickú cenovku. Tá má v Číne začínať na sume 200 €, čo je skvelé. Uvidíme, k akému navýšeniu dôjde pri európskom rozšírení dostupnosti.

Všetky detaily sa dozvieme už 11. októbra.