Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Nažhav svoj Galaxy S8/S8+: Samsung vraj chystá beta test Android 8.0 Oreo!

Nažhav svoj Galaxy S8/S8+: Samsung vraj chystá beta test Android 8.0 Oreo!

0
Foto: PhoneArena

O tom, že Samsung spustil práce na novom Android 8.0 Oreo pre Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ sme sa dozvedeli už pred pár týždňami. Stalo sa to po tom, ako niekto zbadal nové firmvérové verzie pre oba smartfóny, ktoré nikde inde neboli dostupné.

Dnes sa na svet predrala nová správa týkajúca sa práve aktualizácie na Android 8.0 Oreo, ktorá pravdepodobne poteší mnohých z vás. Juhokórejský gigant má totiž pripravovať beta program pre Galaxy S8 a S8+.

Nasvedčujú tomu firmvérové verzie s označením, ktoré sa používa pri beta verziách: G950FXXE1ZQI7 a G955FXXU1ZQI7. Podľa všetkého má práve písmeno „Z“ naznačovať, že ide o beta verziu. Upozornil na ne web SamMobile.com.

Samsung s beta programom začal už pri Galaxy S7 a S7 edge pri aktualizácii na Android 7.0 Nougat. Po otestovaní komunitou sa finálna verzia začala šíriť po vlnách čo spôsobilo, že ju mnohí majitelia získali podstatne neskôr. To isté sa môže a nemusí udiať aj pri aktualizácii Galaxy S8 a S8+ na Android 8.0 Oreo.

Tak či onak ide o skvelé správy pre všetkých tých, ktorí majú chuť testovať nový Android skôr, než väčšina sveta. Momentálne nemáme viac informácií o tom kedy by sa tak malo stať a ani o tom či k tomu skutočne dôjde. Všetky indície však naznačujú, že by to mohlo byť čoskoro.