Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy Note 8 čoskoro vstúpi do predaja. Predobjednávky zatiaľ lámu rekordy

Samsung Galaxy Note 8 čoskoro vstúpi do predaja. Predobjednávky zatiaľ lámu rekordy

6
samsung galaxy note 8

Samsung Galaxy Note 8 sa začne oficiálne predávať 15. septembra, no niektorí záujemcovia ho získali alebo získajú skôr. Výrobca pri doručovaní uprednostňuje predbežné záväzné objednávky.

O niečo skôr bude zahájený predaj na trhoch v Ázii a v Indii. Samsung Galaxy Note 8 by mal výrobcovi zabezpečiť lukratívne predajné čísla. Svedčí o tom počet predbežných registrácií, ktorými zákazníci prejavili záujem o nový vlajkový top model Samsungu.

Fiasko s predošlou generáciou a ani vysoká cena neodradili zákazníkov z Ameriky. Predbežný záujem na americkom trhu má byť rekordný.

Presnejšie čísla prichádzajú z Indie. Z 250 000 registrácií patrí 150 000 predajnej sieti Amazon. Galaxy Note 8 poputuje do rúk indických zákazníkov už zajtra.

Čo a týka Spojeného kráľovstva, počet predbežných objednávok prekonal predošlú generáciu o 30 percent. Tradične silnou je domáca pôda v Južnej Kórei.

galaxy note 8
Modrá verzia síce vyzerá super, no u nás bude oficiálne dostupná iba čierna a zlatá

Samsung má registrovať 400 000 predobjednávok, a to iba za jeden jediný deň. Pre porovnanie, záujem o Galaxy Note 7 prejavilo na domácom trhu 200 000 zákazníkov za dva dni.

Samozrejme, predbežný záujem nemusí ísť ruka v ruke s reálnou záväznou kúpou. Dané čísla ale celkom trefne vypovedajú o pozitívnom prijatí zariadenia zo strany spotrebiteľov. Zdá sa, že aj Galaxy Note 8 zaznamená nadštandardné predaje tak ako duo Galaxy S8.

Radi si ale počkáme na oficiálne čísla po zahájení predaja. Trh niekedy vie prekvapiť. Samsung Galaxy Note 8 bude na našom trhu dostupný od 15. septembra s maloobchodnou odporúčanou cenou 999 €. Au.