Úvod Tlačová správa FunFón víta zahraničných študentov na Slovensku: Učte sa, zabávajte a zavolajte vašim!

FunFón víta zahraničných študentov na Slovensku: Učte sa, zabávajte a zavolajte vašim!

Tlačová správa operátora FunFón

0

Prvý deň na univerzite je jedinečným momentom v živote každého študenta. A o to viac, keď sa ako zahraničný študent dostanete do úplne nového univerzitného prostredia v úplne cudzej krajine.

Orange nadväzuje na spoluprácu s organizáciou Erasmus Student Network Slovensko a prostredníctvom svojej digitálnej mobilnej značky FunFón privíta zahraničných študentov slovenských univerzít v ich výnimočný deň špeciálnym uvítacím balíčkom.

Zahraniční študenti jedenástich slovenských univerzít získajú v deň nástupu do nového semestra okrem indexu aj prekvapenie od FunFónu. Uvítacím balíčkom, ktorý obsahuje SIM kartu so sedemeurovým kreditom a počas štúdia určite užitočný prenosný bluetooth reproduktor, im chce spríjemniť príchod do nového univerzitného prostredia i cudzieho mesta. Študenti programu Erazmus sa tak môžu okamžite bez problémov spojiť s rodinami či priateľmi vo svojich domovinách a zdieľať s nimi pocity z prvého dňa na univerzite. Zároveň môžu svoj „slovenský kontakt“ posunúť novým spolužiakom, aby ich v prípade narýchlo zorganizovanej „chodbovice“ mohli zastihnúť na slovenskom čísle.

FunFón v rámci tejto aktivity rozdá 920 balíčkov, ktoré privítajú študentov na Univerzite Komenského, Trnavskej univerzite, Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre, na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, na Univerzite Mateja Bela, Ekonomickej univerzite v Bratislave, Prešovskej univerzite v Prešove, Žilinskej univerzite v Žiline, Technickej univerzite v Košiciach, Univerzite P.J. Šafárika a na Univerzite veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach.

„Rozhodli sme sa takouto formou zjednodušiť adaptáciu zahraničných študentov v novom prostredí a uľahčiť im prvé dni. Verím, že aj vďaka FunFón balíčku budú môcť byť rýchlejšie v spojení s novými spolužiakmi a priateľmi, ale aj zdieľať so svojimi rodinami všetky podstatné momenty počas svojho pobytu na Slovensku“, povedala Zuzana Nemečková, riaditeľka obchodného úseku.

Vďaka balíčku môžu Erazmus študenti počas svojho pobytu na Slovensku bez viazanosti a faktúr  využívať volania už od 1 centu, môžu s inými FunFónistami telefonovať po 1. minúte zadarmo, surfovať a využívať výhody 4G pokrytia na Slovensku ale aj pri ich výletoch do zahraničia.

Organizácia Erasmus Student Network vznikla v roku 1989. V súčasnosti má vyše 15 000 dobrovoľníkov v 40 krajinách Európy a stará sa o približne 200 000 medzinárodných študentov ročne.