Úvod Novinky Aktuálne Na európsky trh vstúpi nový výrobca smartfónov! Počkať si však musíme do...

Na európsky trh vstúpi nový výrobca smartfónov! Počkať si však musíme do budúceho roka

0
sharp-aquos-s2

Spoločnosť Sony nebude jedinou japonskou spoločnosťou, ktorá v Európe predáva svoje portfólio smartfónov. V budúcom roku si budeme môcť v Európe kúpiť aj smartfóny japonského výrobcu Sharp.

Expanziu na európsky trh potvrdil na podujatí IFA 2017 generálny riaditeľ spoločnosti Sharp Jeng-Wu Tai. Na trhu sa objavia zariadenia s logom Sharp až niekedy v lete roku 2018.

Prvé smartfóny, ktoré budú určené pre európsky trh, uvidíme na podujatí Mobile World Congress, ktoré sa tradične koná vo februári v španielskej Barcelone.

Čo by Sharp mohol ponúknuť? Napríklad model Aquos S2, ktorý má displej s takmer nulovými rámikmi. Tento model bol predstavený začiatkom augusta a detaily o ňom nájdete v tomto odkaze.

Sharp
Sharp Aquos S2

Sharp určite má čo ponúknuť. Japonské spoločnosti pracujú s najmodernejšími technológiami a za sčasti jedinečný sa dá považovať aj ich priemyselný dizajn.

Európa má povesť ekonomicky stabilného a silného trhu, preto sa nečudujeme, že sa o priazeň zákazníkov bude uchádzať nový hráč. Získame teda aj my, koneční spotrebitelia.

Vybrať si budeme môcť zo širšej ponuky inteligentných mobilných telefónov nehovoriac o tom, že rastúca konkurencia na trhu zvykne mávať vplyv na znižovanie cien.

Do budúceho roka je ešte ďaleko. Sharp dovtedy istotne pripraví nejaký nový model smartfónu a možno s postupom času prezradí viac. Napríklad to, v ktorých európskych krajinách plánuje pôsobiť najskôr. Dúfame, že našu nevynechá.