Ako všetci vieme, Bluboo uviedol svoj model s názvom S1 už pred nejakým časom. Pri zvyšujúcom sa počte spotrebiteľov sa teda výrobca rozhodol uvoľniť detailnejšie video o tom, aký Bluboo S1 vlastne je.

Na videu tak môžeme vidieť krásny kúsok technológie s rozmermi tela 144 x 75,9 x 8,7 mm, do ktorého boli vložené všetky najnovšie dostupné funkcie. Presvedčte sa sami:

Čo sa týka celkového dizajnu modelu Bluboo S1, nájdeme tu tiež Corning Gorilla Glass 4, ktorý chráni bezrámikový displej s rozmerom 5,5 palcov a s rozlíšením Full HD. Absencie nádherného vizuálneho zážitku sa teda určite nemusíte obávať.

Kvalitná kamera je zas dôležitá pre zachytenie jedinečných momentov. Bluboo S1 je teda vybavený duálnou kamerou s 16 Mpx a 3 Mpx rozlíšením od spoločnosti SONY. Hardvér je základným aspektom každého smartfónu. Bluboo S1 dosiahol v AnTuTu 63360 bodov. Test rýchlosti WiFi nám tiež ukazuje, že zariadenie poskytuje vysokorýchlostný a kvalitný prenos. Ďalší skvelý aspekt Bluboo S1 je, že dokáže zvládnuť všetky typy hier, dokonca aj tie s náročnejšou grafikou. To aj vďaka pamäti rozšíriteľnej do 256 GB.

Nájdete tu tiež snímač odtlačkov prstov, ktorý však disponuje viacerými funkciami, ako len ochranou súkromia.

Bluboo S1 si môžete zakúpiť na stránke predajcu GearBestAliExpress.