Úvod Zaujímavosti Bill Gates vymenil smartfóny. Aký model si zadovážil jeden z najbohatších mužov...

Bill Gates vymenil smartfóny. Aký model si zadovážil jeden z najbohatších mužov planéty?

6
Zdroj: Kwiknews

Predstavte si, že ste Bill Gates a môžete si dovoliť kúpiť veľa, veľmi veľa vecí. Aký smartfón by ste si zadovážili? Bill si nový smartfón určite nekúpil kvôli spoločenskému statusu, jeho hodnote alebo reklame na internete.

Spoluzakladateľ, bývalý generálny riaditeľ a v súčasnosti technický poradca spoločnosti Microsoft presedlal z iOS na operačný systém Android. Mobilný Windows do úvahy nepripadol, kedže v podstate už ani neexistuje.

Moderný high-end smartfón s OS Windows 10 Mobile predáva snáď už iba HP.

Dá sa predpokladať, že si Bill Gates zadovážil Samsung Galaxy S7 v klasickom prevedení bez zahnutého displeja. V rozhovore pre Fox News uviedol, že v smartfóne s operačným systémom Android aj tak používa množstvo softvéru a aplikácií z dielne Microsoftu.

Bill Gates
Samsung Galaxy S7

Voľba zariadenia by bola logická. Samsung so spoločnosťou Microsoft spolupracuje od čias modelu Galaxy S6, kedy do tohto smartfónu poputovali kancelárske aplikácie Microsoftu.

Samsung v Amerike dokonca predáva aj Galaxy S8 v Microsoft edícii, ktorá je nabitá snáď všetkými appkami od tvorcov softvérového giganta. Záver? Žiadny. Berte informáciu ako zaujímavosť.

Je jedno, akej značky zariadenie používate, pokiaľ ste s ním spokojní a vyhovuje vašim preferenciám. Ak nevyhovuje, treba ho vymeniť. Celé to je v podstate veľmi jednoduché.