Úvod Aplikácie SŤAHUJTE skvelú aplikáciu počasia, ktorá je momentálne k dispozícii zadarmo!

SŤAHUJTE skvelú aplikáciu počasia, ktorá je momentálne k dispozícii zadarmo!

2
weather live

Aplikácie, ktoré zobrazujú počasie a rôzne meteorologické údaje sú medzi užívateľmi veľmi obľúbené, o čom nakoniec svedčí aj ich veľký počet v obchode Google Play. Jednu z tých lepších si môžete aktuálne stiahnuť zadarmo.

Aplikácia Weather Live má na konte viac ako pol milióna stiahnutí a vysoké hodnotenia. Vývojárom aplikácie sa podarilo skĺbiť pekný dizajn s veľkým pomerom informácií, ktoré na vás vyskočia ihneď na úvodnej obrazovke.

Čas, teplota, oblačnosť, zrážky, rýchlosť a smer vetra, predpoveď na najbližšie dni, radar, východ a západ slnka…chýbať by vám nemal ani jeden z dôležitých údajov o počasí. Oku navyše ulahodí pekná animácia, ktorá odráža aktuálne meteorologické podmienky.

Okamžitý prístup k informáciám zabezpečí zobrazenie počasia aj s predpoveďou v notifikačnej zóne. Toto zobrazenie je samozrejme možné vypnúť. Použiteľný je tiež widget, presnejšie celkovo deväť widgetov pre domácu obrazovku.

aplikácia
Prostredie aplikácie Weather Live

Nastavenia aplikácie Weather Live sú bohaté. Vzhľad podania informácií si môžete zmeniť v štyroch rozloženiach. Nastavíte si interval aktualizácií, jednotky, sledovanie aktuálnej polohy, limit spotreby mobilných dát alebo zakážete animácie, ktoré môžu konzumovať viac energie z batérie. Možností je ešte viac.

Aplikácia Weather Live stojí v bežnom režime 1,89 €, čo nie je vzhľadom na prevedenie aplikácie zrovna veľa. Stále to je ale viac ako suma 0 €, ktorá sa aplikácie týka momentálne. 100-percentná zľava je dočasná, preto s inštaláciou neváhajte a poprípade posuňte tip aj vašim známym a priateľom.

Aplikáciu Weather Live nájdete v obchode Google Play, kam vás okamžite presmeruje tento odkaz.