Úvod Aplikácie Vlastníci inteligentných hodiniek, pozor! Facer dostal veľkú aktualizáciu

Vlastníci inteligentných hodiniek, pozor! Facer dostal veľkú aktualizáciu

2
Gear S3
Samsung Gear S3

Ak vlastníte inteligentné hodinky a nepoznáte aplikáciu Facer, čo najrýchlejšie by ste ju spoznať mali. Facer je na trhu prakticky od začiatku éry inteligentných náramkových ukazovateľov času s displejom.

Aplikácia Facer prešla počas svojej existencie niekoľkými veľkými zmenami a poslednou veľkou zmenou je momentálna aktualizácia na verziu 4.0.

Vďaka nástroju Facer si upravíte vzhľad ciferníka hodiniek doslova podľa svojich predstáv. Široké možnosti prispôsobenia sa postarajú o originálny výzor každého displeja na zápästí.

Tak, ako si užívatelia menia na smartfónoch pozadia domácich obrazoviek, menia si aj vzhľad ciferníkov. Tvorcovia aplikácie najnovšie uzavreli partnerstvo s výrobcami Maurice Lacroix, ArtyA, Snyper, MVMT, Manufaktur Waldhoff a VAER, ktorých originálne dizajny ciferníkov nájdete priamo v aplikácii. Dovedna ich je šestnásť.

Facer

Vývojári pridali niekoľko nových funkcií, upravili užívateľské prostredie aplikácie a dokonca vylepšili zdieľanie vami navrhnutého vzhľadu na sociálne siete.

Nebudeme zdržovať. Facer vo verzii 4.0 sa už nachádza v obchode Google Play, kam vás prepraví tento odkaz. Ak ste na nejaký svoj výtvor hrdí, pokojne sa s ním pochváľte v diskusii. Každý pekný a kvalitný watch face sa počíta.