Úvod Aplikácie Aplikácia YouTube s novinkou. Zdieľanie videí a chat priamo v aplikácii!

Aplikácia YouTube s novinkou. Zdieľanie videí a chat priamo v aplikácii!

0
youtube

Spoločnosť Google je v poslednej dobe poriadne zaneprázdnená aplikáciou YouTube, ktorú neustále vylepšuje. Aktuálne sa zaoberá uvoľnením významnej novinky, ktorá urobí z YouTube sociálnejšiu aplikáciu.

Ak budete chcieť po novom niekomu odoslať, resp. zdieľať video, učiniť tak budete môcť priamo v aplikácii YouTube. YouTube vám pri zdieľaní predostrie ponuku vašich kontaktov.

Zdieľanie prebehne v rámci akýchsi priamych správ. Pridať môžete text, emotikony a ďalšie videá. Interné zdieľanie videí sa nebude týkať iba jednotlivcov. Video obsah môžete zaslať aj skupine osôb.

Ak by sme hľadali najbližší ekvivalent, istotne by ním bola aplikácia Instagram a jej funkcia priameho zasielania správ. Pri nej sa ale zdieľanie logicky týka fotografií a krátkych videí priamo z Instagramu.

videa

Spoločnosť Google cieli inováciou na to, aby ste v appke YouTube trávili čo najviac času. Takýmto spôsobom jej prostredie nemusíte opustiť a prípadnú diskusiu o zdieľanom videu zavediete priamo v appke YouTube.

Novú funkciu môžu používať obyvatelia Kanady, kde je k dispozícii od začiatku roka. Google ju už uvoľnil plošne a v najbližších dňoch sa stihne rozšíriť naprieč celým svetom. Lepší pohľad na priame zdieľanie videí poskytne uvádzacie video nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=feBF_IY-HI8