Úvod Výrobcovia Xiaomi Chceš kvalitný Xiaomi smartfón za 93 €? Po tomto telefóne sa o...

Chceš kvalitný Xiaomi smartfón za 93 €? Po tomto telefóne sa o chvíľu zapráši, využi veľkú zľavu!

0

Xiaomi telefóny sú v našich končinách nesmierne populárne. Nejde pritom vždy o vlajkové lode, ktoré kvalitou nie sú konkurenčným a oveľa drahším modelom nič dlžné, ale aj o lacnejšie, mid-range a low-end modely.

Xiaomi vďaka svojmu prepracovanému a veľmi dobre odladenému systému MIUI dokáže ponúknuť tak dobrý zážitok z používania, že si na to nemusíte kupovať zbytočne drahé modely. Nádherným príkladom je aj Xiaomi Redmi 4A, telefón, po ktorom pri akejkoľvek zľave doslova zapráši.

Tip: Pri kúpe Xiaomi Redmi 4A nezabudni použiť kód GKBDERM4A

Zariadenie ponúka 5,0-palcový HD displej, procesor Snapdragon 435, 13 Mpx zadný, 5 Mpx predný fotoaparát, 3 120 mAh batériu, 2 GB RAM32 GB úložisko. Okrem toho sa môžeš spoľahnúť aj na plnú podporu 4G LTE sietí slovenských operátorov. Áno, aj 800 MHz pásmo! Paráda, že?

Táto krása je vďaka novej ponuke obchodu Geekbuying.com dostupná za, dobre sa podrž, 93,10 €. Niečo vyše 90 € za takýto telefón! Okrem toho, naskladnený je v EÚ sklade, takže už neplatíš ani daň, ani nič iné, akurát poštovné ku nám na Slovensko.

Obchod spustil hneď niekoľko jesenných výpredajov, vrátane akcií založených na spoločnom zdieľaní, rýchlych zliav, výrobkov od TOP výrobcov a oveľa, oveľa viac. Všetko nájdeš na odkaze nižšie.