Úvod Smartphony Dohady Prototyp bezrámikového Xiaomi Mi Mix 2 na ďalšej snímke. Vyzerá úchvatne

Prototyp bezrámikového Xiaomi Mi Mix 2 na ďalšej snímke. Vyzerá úchvatne

2
xiaomi mi mix 2

Xiaomi Mi Mix v minulom roku nevyrazil dych iba nám, ale aj ostatnej technologickej verejnosti. Bezrámiková konštrukcia po troch stranách zariadenia vyzerala ako zo sci-fi filmu.

V dobe predstavenia zariadenia sa o prichádzajúcom trende bezrámikových prevedení smartfónov ešte len hovorilo. Xiaomi pretavilo prognózy do reálneho a navyše veľmi kvalitného smartfónu.

Nepochybujeme o tom, že výrobca predstaví aj druhú generáciu zariadenia. Informácie o nej sa spomínajú relatívne dlho, no zatiaľ sme žiadne presnejšie údaje o pripravovanom predstavení nespoznali.

V centre záujmu očakávaný smartfón podrží aj najnovšia snímka, ktorá má zobrazovať prototyp smartfónu Xiaomi Mi Mix 2. Od reálnej podoby môže mať predsa len ďalej, aj tak však zobrazuje niektoré skôr zverejnené vlastnosti.

Prvá generácia Xiaomi Mi Mix sa potýkala s hrubým spodným rámčekom. On až tak hrubý nebol, v kontraste s ostatnými extrémne štíhlymi hranami ale hrubý bol. Nová generácia bude mať spodný rámik citeľnejšie štíhlejší.

xiaomi mi mix 2

Opäť by sme v nej mali nájsť oko prednej kamery a zachovaný zostane tiež piezoelektrický akustický systém, ktorý nahradí klasické slúchadlo pre hovory. Výrobca pri novej generácii vylepší inak kritizovanú kvalitu zvuku, s čím mu pomôžu experti zo spoločnosti AAC Technologies.

Obrovský zobrazovací panel Xiaomi umiestní do kovovej konštrukcie so zaoblenejšími rohmi a pravdepodobne tiež poklesne hrúbka. Prvá generácia bola hrubá 7,9 milimetra, čo je aj tak slušné.

Parametre

Z hlavnej avizovanej špecifikácie spomenieme high-end kus kremíka menom Snapdragon 835, 6 GB operačnú pamäť alebo 128 GB úložisko. Displej má byť vyrobený Super AMOLED technológiou.

Primárny fotoaparát príde s 19 Mpx rozlíšením a celé monštrum udrží pri živote 4500 mAh batéria. Vzhľadom na prevedenie, akumulátor a celkovú veľkosť očakávame vyššiu váhu zariadenia.

Kedy bude Xiaomi Mi Mix 2 predstavený? Najnovšie sa povráva o polovici mesiaca september. Všetky informácie sú neoficiálne, čiže by sme sa na ne úplne nespoliehali. Dobre však poslúžia ako náznak toho, čo nás čaká.