Úvod Xiaomi Xiaomi Mi Mix 2 Z 2. generácie Xiaomi Mi Mix slintáme už teraz. Pozri si VIDEO...

Z 2. generácie Xiaomi Mi Mix slintáme už teraz. Pozri si VIDEO od dizajnéra!

12
xiaomi mi mix 2

Fanúšikovia značky Xiaomi vedia, že dizajn modelu Mi Mix navrhol francúzsky dizajnér Philippe Starck, ktorého meno sa vyníma na jeho zadnej strane. Je známe, že Philippe navrhne aj novú generáciu smartfónu Mi Mix.

Xiaomi Mi Mix dokázal technologickej verejnosti vyraziť dych. V dobe predstavenia boli konštrukcie s takmer nulovými rámikmi stále nevídané. Časom sa to začalo meniť a obdobné prevedenia už produkuje niekoľko rôznych výrobcov.

Xiaomi má v pláne uviesť na trh aj druhú generáciu zariadenia Xiaomi Mi Mix. Už sme o nej čo-to počuli, no stále sme ju poriadne nevideli. Akýsi náznak nám dávajú iba dizajnové koncepty.

Asi najlepší pohľad na to, čo nás s novou generáciou Xiaomi Mi Mix 2 čaká, ponúkne video, ktoré zverejnil sám Philippe Starck na svojej oficiálnej Facebook stránke.

Pri bližšom pohľade ale zistíme, že ide opäť o koncepčnú podobu, aj keď v tretej verzii, ktorá môže mať k finálnemu produktu bližšie. Tvorba zariadenia je stále v režime prebiehajúcich prác, tzv. WIP (work-in-progress).

https://www.facebook.com/StarckOfficial/videos/1905016559763231/

Informáciu si nemusíte na prvý pohľad všimnúť, keďže sa nachádza v pravom dolnom rohu videa a od atraktívneho bezrámikového prevedenia sa ťažko odliepajú oči.

Xiaomi Mi Mix 2 na videu od Philippeho Starcka vyzerá nesmierne lákavo. Dúfame, že výrobca prevtelí do finálnej podoby produktu čo najviac zo zverejneného konceptu.

Väčšinou sa snímky konceptov a prototypov smartfónov objavujú na čínskych sociálnych sieťach. Ak koncept zverejní známa a uznávaná osobnosť, dôveryhodnosť je na mieste. Xiaomi Mi Mix 2 bude predstavený niekedy v druhej polovici tohto roka.