Úvod Tlačová správa Vyhraj úžasný prémiový smartfón ASUS ZenFone 3!

Vyhraj úžasný prémiový smartfón ASUS ZenFone 3!

Tlačová správa.

0

V každom ročnom období môžeš zažiť úžasné chvíle, ktoré ti poskytne prémiový smartfón ASUS ZenFone 3. Daj šancu šťastene a zapoj sa do súťaže o tento skvelý smartfón s portálom TECHBOX.

ASUS ZenFone 3 si zamiluješ na prvý pohľad. Dostane ťa prémiový tenký dizajn, ktorému dominuje 2,5 D ochranné sklo Corning Gorilla Glass vpredu i vzadu. Ihneď po zapnutí si všimneš aj úžasný 5,2-palcový Full HD Super IPS+ displej, ktorý zaberá až 77,3% z prednej plochy smartfónu. Navyše v prostredí ZenUI 3.0 sa budeš cítiť ihneď ako doma.

Zapoj sa do súťaže tu!

Priateľov budeš baviť kvalitnými a ostrými fotografiami či 4K UHD videom zo 16 Mpx fotoaparátu s technológiou ASUS TriTech, ktorá zaostrí už za 0,03 sekundy. Príjemne ťa prekvapí aj veľká 64 GB interná pamäť, praktická čítačka odtlačkov prstov na zadnej strane či výkonný osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 625 s operačnou pamäťou RAM veľkosti 4 GB.

Ak chceš smartfón ASUS ZenFone 3 vyhrať, stačí sa zapojiť do súťaže na stránke TECHBOX.sk. Ak správne odpovieš na 3 súťažné otázky si v hre. Ale pozor, ponáhľaj sa! Súťaž končí už 24. augusta 2017.