Úvod Bluboo Bluboo S8 VIDEO Čo sa skrýva vnútri Bluboo S8, telefónu, ktorý sa snaží byť...

VIDEO Čo sa skrýva vnútri Bluboo S8, telefónu, ktorý sa snaží byť Galaxy S8?

Čo sa skrýva pod kapotou Bluboo S8?

0

Nastal ten čas, keď sa čínsky výrobca Bluboo konečne dostal k predaju svojej novej vlajkovej lodi. Aby nás presvedčil, že jeho novinka pekne vyzerá nie len zvonka, ale aj zvnútra, pripravil parádne video. Vo videu sa na Bluboo S8 pozrieme z inej perspektívy.

Vo videu môžete vidieť každý jeden komponent, ako napríklad jeho 3 450 mAh batériu, selfie fotoaparát, duálny zadný fotoaparát či snímač odtlačkov prstov. Je pekné vidieť, že Bluboo na telefóne zapracoval aj čo sa opraviteľnosti týka. Šikovný technik zariadenie na konci videa aj pekne poskladá.

Výrobca už dávnejšie uviedol aj video, ktoré nám novú S8-čku predstavuje v širšom slova zmysle. Vyzdvihuje v ňom všetku zaujímavú funkcionalitu. Novinka meriaca 151,2 x 71,6 x 8,8 mm a vážiaca 197 gramov ponúka duálny zadný fotoaparát s rozlíšeniami 16 a 3 Mpx, krásny bezrámikový displej s pomerom strán 18:9 a oveľa, oveľa viac.

Ak by si telefón chcel získať za polovičnú cenu, Bluboo spolu s obchodom Banggood spustil súťaž, v ktorej tak môžeš spraviť.

Ak by si radšej získal Bluboo S8 zadarmo, poprípade k nemu získal Bluetooth slúchadlá v hodnote 50 dolárov, zamier na Aliexpress. Výrobca náhodne vyberá zákazníkov, ktorým takto pekne spríjemňuje deň.