VIDEO Ako fotí UMIDIGI Crystal? Bezrámikový smartfón dokáže divy!

Tlačová správa.

4

Pod krehkým ale pevným 2.5D sklom na prednej a zadnej strane sa nachádza dvojica kvalitných snímačov. UMIDIGI Crystal sa púšťa do boja o srdcia zákazníkov hľadajúcich smartfón s kvalitnými fotoaparátmi.

13 + 5 Mpx na zadnej strane

UMIDIGI Crystal ponúka dvojicu 13 + 5 Mpx senzorov od Samsungu. Výrobca tvrdí, že vďaka kombinácii oboch senzorov dokáže smartfón zachytiť viac svetla čo vyústi v lepšiu kvalitu fotografií.

Vo videu môžete vidieť rozdiel medzi UMIDIGI Crystal a iPhone 6 Plus. Nejde síce o najnovšiu generáciu iPhonu, no vzhľadom na cenu Crystal je to porovnateľná dvojica. Novinka od UMIDIGI dokáže odfotiť snímky s širším zorným uhlom, teda niečo podobné, ako napríklad LG G6. Túto vlastnosť si používatelia veľmi chvália.

Predný fotoaparát na nezvyčajnom mieste

Podobne, ako aj pri Xiaomi Mi Mix musel aj UMIDIGI spraviť niekoľko kompromisov. Bezrámikový displej totiž zaberá veľa miesta, a tak sa predný fotoaparát nezmestil nikam inam, než do pravého spodného rohu.

Neznamená to však, že by bola celková kvalita odfotených selfie nejak znížená. Jednoducho si len budete musieť zvyknúť na novú polohu, to je všetko. Okrem toho, softvér fotoaparátu sa automaticky prispôsobí tomu či telefón držíte hore nohami alebo nie.

Perfektné vychytávky od výrobcu, ktorý sa len teraz snaží výraznejšie presadiť aj na slovenskom trhu. Dali by ste mu šancu? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie! Všetky ďalšie informácie nájdete na tomto odkaze.