Úvod Zariadenia Vernee M5 prichádza s menším displejom, štíhlym telom a stále schopnými parametrami

Vernee M5 prichádza s menším displejom, štíhlym telom a stále schopnými parametrami

0
Vernee M5

Na trhu existuje dostatočný dopyt po zariadeniach s kompaktnou obrazovkou, ktorú skvele symbolizuje napríklad 5,2-palcová uhlopriečka displeja. Práve s takou prichádza Vernee M5, nesmierne lacná novinka mladého výrobcu.

Vernee M5 je zostavený tak, aby za nízku cenu ponúkol čo najviac. Tento recept sa osvedčil aj pri iných podobných čínskych výrobcoch, tak prečo by sa neosvedčil pri spoločnosti Vernee.

HD obrazovka s uhlopriečkou 5,2″ zabezpečí komfortnú manipuláciu pre väčšinu nenáročných užívateľov. Dizajn a prevedenie zariadenia je jednoduché. 6,9 mm hrubé telo neruší žiadna textúra a na zadnej strane nájdeme 13 Mpx fotoaparát a snímač odtlačkov v klasickom usporiadaní na bežnom mieste.

Za cenu, ktorá mierne presahuje hranicu 100 eur, získame kremíkové osemjadro z dielne MediaTeku, 4 GB RAM alebo 64 GB úložisko. Optimalizovaný operačný systém VOS vychádza z čistej podoby OS Android vo verzii 7.0 Nougat, čiže by sme sa o stabilný a rýchly chod báť nemuseli.

Vo Vernee si myslia, že menší rozmer, lepšia konfigurácia a nízka cena sú to, čo užívatelia hľadajú. Na oficiálnych stránkach výrobcu sa medzičasom stihlo objaviť viac detailov, ako aj zoznam partnerských obchodníkov s možnosťou predpredaja.

Vernee M5

Okamžitá dostupnosť bude k dispozícii niekedy koncom septembra. Vernee M5 môže celkom trefne konkurovať nižšie zaradeným zariadeniam od Xiaomi či Meizu. Časom uvidíme, či sa tak aj naozaj stane.

Všetky informácie nájdete na oficiálnom webe Vernee na tejto adrese.

Vernee M5