Úvod UMi UMIDIGI S2 Pro UMIDIGI S2 Pro dostane limitovanú edíciu: Prevedenie Mercury Silver vyzerá ako zrkadlo!

UMIDIGI S2 Pro dostane limitovanú edíciu: Prevedenie Mercury Silver vyzerá ako zrkadlo!

0
S2 Pro mercury silver

UMIDIGI S2 Pro sa síce bude dať kúpiť až niekedy v októbri, no už teraz sa môžeme pokochať limitovanou edíciou, ktorú bude charakterizovať farebné prevedenie Mercury Silver. 

Radšej máme matné a tmavé povrchové úpravy, ktoré sú praktickejšie a nebijú do očí, no uznávame, že UMIDIGI S2 Pro vyzerá v zrkadlovej striebornej skvele. Tento model navyše príde so 128 GB úložiskom a 6 GB dávkou operačnej pamäte.

Poriadne lesklé povrchové úpravy zvolili pri svojich vlajkových lodiach aj výrobcovia HTC či Sony (U11 a XZ Premium). UMIDIGI S2 Pro bude vlajkovou loďou značky, preto sa nečudujeme, že ju trend výrazne lesklého prevedenia dobehol tiež.

Výrobca dosiahol vysoký lesk anodickou oxidáciou hliníka, z ktorého je jednoliate telo smartfónu vyrobené. Tento proces sa vo všeobecnom meradle nazýva eloxovanie a pomocou neho je možné vylepšiť niektoré vlastnosti hliníkových povrchov.

S2 Pro mercury silver

V tomto prípade ide hlavne o lesk, no eloxovanie zvyšuje aj odolnosť voči korózii či oderu. Podobným spôsobom je napríklad upravený povrch smartfónu iPhone 7, ale aj ďalších prémiovejších kúskov.

Smartfón s 5,99-palcovým displejom s pomerom strán 18:9 a 5100 mAh batériou už žiari na oficiálnych stránkach výrobcu. Žiaľ, zo stránok sa zatiaľ nedozvieme, aká cena nás pri ňom čaká.

Pre potencionálnych záujemcov je k dispozícii iba možnosť odoberania noviniek prostredníctvom e-mailu. To sa však môže oplatiť. Výrobca 25. septembra vyberie jedného odberateľa, ktorý získa novú vlajkovú loď značky UMIDIGI zadarmo.

Záujem je pomere veľký, preto by sme sa prílišným optimizmom nerozptyľovali. Ak by predsa, oficiálnu stránku nájdete na tejto adrese.