Odhliadnuc od 5,99-palcového Full HD displeja s pomerom strán 18:9, UMIDIGI S2 a S2 Pro toho dokáže ponúknuť oveľa viac. Je to dokonca niečo, čo je tak pôsobivé ako nádherný displej cez celú obrazovku. Myslíme tým kapacitu batérie, ktorá sa vyšplhala na hodnotu 5 100 mAh.

Veľká batéria výroby samotného výrobcu sľubuje 2 dni výdrže na jedno nabitie. Ako dlho však trvá, kým sa tak veľká batéria nabije do plnej kapacity?

Nemusíte sa obávať. Výrobca si pripravil prezentačné video venované predstaveniu rýchleho nabíjania, ktorým UMIDIGI S2 a S2 Pro samozrejme disponuje.

Z 0% na 33% za 30 minút

Vo videu je jedna vec, ktorá určite stojí za zmienku. To, že behom 30 minút na nabíjačke získate až 33% kapacity batérie. Nabíjanie do plnej kapacity tak zaberie 150 minút.

UMIDIGI S2 a S2 Pro využíva technológiu rýchleho nabíjania od spoločnosti MediaTek PE + 2.0 ™. Ide o proprietárnu nabíjaciu technológiu s výstupným napätím od 5V ~20V. Vďaka nej sa dokáže zariadenie nabiť 2x rýchlejšie, ako na bežnej nabíjačke.

Dvojdňová výdrž batérie

5100 mAh batéria bez problémov zvládne 55 hodín telefonovania, 16,4 hodín prehrávania videí alebo 794 hodín v pohotovostnom režime. Čísla sa v reálnom používaní môžu údajne mierne líšiť, no nie výrazne. Preto by ste nemali byť sklamaní svojimi očakávaniami.

Žiarivá strieborná edícia a smartfóny za babku!

Viac informácií o UMIDIGI S2 a S2 Pro získate na oficiálnej webovej stránke výrobcu. Tiež tu môžete uvidieť novinku Mercury Silver edície alebo sa prihlásiť k odberu a dostať tak možnosť vyhrať jeden UMIDIGI S2 alebo S2 Pro úplne zadarmo!

Prejsť na oficiálnu stránku UMIDIGI