Úvod Tlačová správa Taxify sa spája so spoločnosťou, ktorá vytlačila UBER z čínskeho trhu

Taxify sa spája so spoločnosťou, ktorá vytlačila UBER z čínskeho trhu

0

Taxify, líder medzi aplikáciami zdieľanej jazdy v Európe a Afrike, oznamuje strategické partnerstvo s DiDi Chuxing, aby podporili cezhraničné inovácie v doprave.

Taxify, vedúca spoločnosť zdieľanej jazdy v Európe a Afrike, dnes oznámila strategické partnerstvo s DiDi Chuxing, poprednou svetovou mobilnou dopravnou platformou. V rámci tohto partnerstva spoločnosť DiDi investuje a spolupracuje s Taxify na podpore ďalšieho rastu a inovácií tohto druhu na svojich rôznorodých trhoch.

Taxify vzniklo v Estónsku v roku 2013, je najrýchlejšie sa rozvíjajúcou spoločnosťou v Európe a Afrike, poskytujúca platformu pre služby taxi a súkromných vodičov pre viac ako 2,5 milióna užívateľov v hlavných uzloch 18 krajín sveta vrátane Maďarska, Rumunska, pobaltských štátov , Južnej Afriky, Nigérie a Kene.

DiDi, ktorú poháňa technológia umelej inteligencie, ponúka širokú škálu služieb v oblasti mobility, vrátane služieb Taxi, Premier, Express, Luxe, Hitch atď., pre viac ako 400 miliónov používateľov vo viac ako 400 mestách. Okrem vytvorenia viac ako 17 miliónov flexibilných pracovných príležitostí a možnosti zárobku svojich partnerských vodičov, DiDi využíva svoje možnosti umelej inteligencie (AI), aby pomohli mestám rozvíjať integrované, udržateľné a inteligentné dopravné riešenia.

Markus Villig, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Taxify, povedal: „Taxify využije toto partnerstvo na upevnenie pozície na hlavných trhoch v Európe a Afrike. Veríme, že DiDi je najlepší partner, ktorý nám pomôže stať sa najobľúbenejšou a najpoužívanejšou možnosťou dopravy v Európe a Afrike.“

Will Cheng Wei, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti DiDi Chuxing, povedal: „Taxify poskytuje inovatívne a kvalitné služby mobility na viacerých rôznorodých trhoch. Zdieľame silnú oddanosť využívať silu mobilných technológií na uspokojenie rýchlo sa rozvíjajúcich požiadaviek spotrebiteľov a revitalizáciu tradičného dopravného priemyslu. Verím, že toto partnerstvo

O Taxify

Taxify je estónska spoločnosť umožňujúca sieť medzinárodnej prepravy so sídlom v estónskom Tallinne, ktorá pôsobí v 25 mestách a 18 krajinách Európy, západnej Ázie, Afriky a Mexika s viac ako 2,5 miliónmi užívateľov. Spoločnosť vyvíja a prevádzkuje mobilnú aplikáciu Taxify, ktorá umožňuje ľuďom objednať si odvoz cez smartfón. Spoločnosť Taxify má tím s viac ako 170 zamestnancami a získala rizikový kapitál vo výške 2 milióny EUR ako najefektívnejšie fungujúca aplikácia na prepravu na svete.

Cieľom Taxify je zmeniť spôsob, akým sa ľudia pohybujú v meste, vytvárať pracovné miesta a transformovať dopravný ekosystém poskytovaním vysoko kvalitných zážitkov z jazdy za prijateľné ceny. Taxify sa zameriava na využitie dát a technológií umelej inteligencie (AI), aby sa stali najúčinnejším dopravcom v regióne.

O DiDi Chuxing

DiDi Chuxing je poprednou svetovou mobilnou dopravnou platformou. Spoločnosť ponúka širokú škálu možností mobilnej technológie pre viac ako 400 miliónov používateľov vrátane Taxi, Premier, Express, Hitch, Luxe, Bus, Minibus, Chauffeur, Car Rental, Enterprise Solutions a zdieľanie bicyklov. V októbri 2016 bolo na platforme DiDi denne dokončených až 20 miliónov jázd. DiDi získali spoločnosť Uber China v auguste 2016.

Spoločnosť DiDi je odhodlaná spolupracovať s verejnosťou a partnermi na riešení svetových problémov v oblasti dopravy, životného prostredia a zamestnanosti s využitím big-data a algoritmov zameraných na hlboké vzdelávanie, ktoré optimalizujú rozdelenie prostriedkov. Tým, že neustále zlepšujeme skúsenosti používateľov a vytvárame sociálnu hodnotu, sa snažíme vybudovať otvorený, efektívny, spoločný a udržateľný dopravný ekosystém. V roku 2016 bol DiDi zaradený do zoznamu Fortune’s Change the World a vymenoval jednu z World’s 50 Smartest Companies podľa MIT Technology Review. V roku 2015 bola spoločnosť DiDi označená ako spoločnosť Davos Global Growth.