Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 GALÉRIA: Takto fotí Samsung Galaxy Note 8 a jeho duálny fotoaparát

GALÉRIA: Takto fotí Samsung Galaxy Note 8 a jeho duálny fotoaparát

3
Galaxy Note 8

Samsung vstúpil s čerstvo predstaveným modelom Galaxy Note 8 do segmentu duálnych fotoaparátov, v ktorom sa pohybujú už mnohí výrobcovia. Samsung to však urobil po svojom a duálnu kameru si nechal odloženú až pre svoj zatiaľ najdrahší a najdokonalejší smartfón.

Samsung Galaxy Note 8 toho s duálnym fotoaparátom dokáže veľa. Svedčí o tom 12 Mpx hlavný snímač s veľkou clonou f/1.7, ktorý dopĺňa rovnako 12 Mpx teleobjektív (2 x optické priblíženie) s vyššou clonou f/2.4. Oba snímače disponujú optickou stabilizáciou obrazu.

Ak dané parametre spojíme so širokou paletou softvérových funkcií, režimami snímania a napríklad manuálnym ovládaním, mali by sme vedieť zhotoviť snímky, na ktoré sa oplatí pozerať aj viac ako jednu-dve sekundy.

Ako Galaxy Note 8 fotí, sme sa na vlastné ruky zatiaľ nepresvedčili, čo sa čoskoro zmení. Samsung sa ale sám postaral o ukážkové fotografie, ktoré sa stihli objaviť na verejnosti.

V prvej galérii nižšie nájdete fotografie zhotovené hlavnou jednotkou, v galérii druhej vás čakajú snímky vytvorené teleobjektívom. Pamätajte, že má snímky na svedomí sám Samsung. Na naše, resp. iné užívateľské zábery si musíte počkať.

Žiaľ, snímky sú rozmerovo optimalizované a niektoré cielene orezané. Veríme ale, že ako obrazová ochutnávka určite poslúžia dobre.

Galaxy Note 8 – hlavný snímač

Galaxy Note 8 – teleobjektív