Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung bude na Slovensku historicky prvýkrát predávať TOP model s dual SIM konektivitou!

Samsung bude na Slovensku historicky prvýkrát predávať TOP model s dual SIM konektivitou!

Nový Galaxy Note 8 ponesie hybridný SIM slot s podporou LTE Cat 16.

0

Samsung počas minulotýždňovej konferencie predstavil svoj nový smartfón nie len na oficiálnej scéne, ale aj pre slovenské weby. Práve počas tejto, komornejšej konferencie sme sa dozvedeli niekoľko zaujímavých faktov, ktoré dovtedy neboli uverejnené.

Jednou z nich je fakt, že Galaxy Note 8 má byť prvým top modelom Samsungu, ktorý bude na Slovensku dostupný v dual SIM konfigurácii. Oba sloty pritom podporu sťahovanie dát rýchlosťou až 1 Gbit, teda LTE Cat 16.

Vzhľadom na to, že ide o hybridný slot strácate pri využití dvoch SIM kariet možnosť použiť microSD kartu. Uspokojiť sa teda budete musieť s tým čo vám telefón ponúka, a teda so 64 GB úložiskom.

No počkať, ja som už dual SIM telefón od Samsungu videl

To je pravda, niektoré eshopy takéto smartfóny predávajú. Je však nutné dodať, že určite nešlo o oficiálny dovoz určený pre slovenský trh. Takéto telefóny patria do takzvaného šedého dovozu.

Verzia s dual SIM konektivitou nebude dostupná všade. Predstavitelia Samsungu nám vysvetlili, že operátori Telekom a Orange budú predávať klasickú single SIM verziu, zatiaľ čo O2 dostane podstatne zaujímavejšiu dual SIM verziu.

Samsung Galaxy Note 8 vstúpil do predobjednávok krátko po ukončení minulotýždňovej konferencie. Ak si ho chcete predobjednať, môžete tak spraviť do 14. septembra. Všetci tí, ktorí si ho predobjednajú automaticky získajú aj dokovaciu stanicu DeX. Zariadenie sa začne rozposielať, resp. bude dostupné od 15. septembra.