Úvod Výrobcovia Samsung Samsung pripravuje nové nositeľné zariadenie. Niečo medzi hodinkami a náramkom

Samsung pripravuje nové nositeľné zariadenie. Niečo medzi hodinkami a náramkom

1
Gear S3
Samsung Gear S3

Samsung už niekoľko mesiacov predáva inteligentné hodinky Samsung Gear S3, ktoré patria k tomu najlepšiemu zo segmentu smart hodiniek. O ich novej generácii zatiaľ nepočuť, no chystá sa niečo iné. 

Samsung totižto začal komunikovať s členmi programu SmartLab Plus, s ktorými riešil nápady a funkcie nového nositeľného zariadenia. Spomína tiež, že má byť uvoľnené čoskoro.

Samsung ale potvrdzuje, že nepôjde o plnohodnotné inteligentné hodinky, teda akýsi smartfón na zápästie. Skôr môžeme očakávať inteligentný náramok, ktorý si osvojí niektoré vlastnosti smart hodiniek.

Z komunikácie s členmi vyplýva, že zariadenie bude maximálne komfortné, príde so štíhlejším telom a náramkami, ktoré bude možné vymeniť za iné. Vymeniteľné náramky umožnia spotrebiteľom prispôsobiť si vzhľad zariadenia podľa vlastného vkusu.

Samsung

Novinka pokryje všetky aspekty fitness aktivít, nezľakne sa vody a isté je monitorovanie denných aktivít a atribútov zdravia, akými sú kalórie, váha a podobne. Radi tiež vidíme informáciu o prepracovanom užívateľskom rozhraní.

Devízou by mali byť akési miniaplikácie, resp. widgety, ktoré budú sršať dôležitými informáciami.

Momentálne ťažko povedať, kedy nové nositeľné zariadenie s logom Samsung uvidíme. Ak by sme hádali, Galaxy Note 8 si odbije premiéru 23. augusta. Nová hračka na zápästie mu môže pokojne robiť spoločnosť.