note 8

Samsung svoju novú vlajkovú loď síce predstaví až 23. augusta, už teraz máme vďaka najnovšie uniknutým informáciám presnú predstavu o tom, ako bude vyzerať. O uniknutej vizualizácii sme informovali už včera, dnes máme k dispozícii viac záberov, vrátane nového inteligentného pera S Pen.

Pozerať sa teda môžeme na dve farebné verzie, zlatú a čiernu. Dominantou celého zariadenia je jeho obrovský, 6,3-palcový Infinity displej, nechýba ani hardvérové tlačidlo pre inteligentného pomocníka Bixby a snímač odtlačkov prstov. Vzadu. Vedľa fotoaparátov. Opäť.

Je celkom zvláštne, že Samsung nezareagoval na veľkú kritiku, ktorú dostal po predstavení Galaxy S8 nie len z našej strany, ale aj zo strany zahraničných recenzentov, ako aj zákazníkov. Pri takto veľkom a hlavne vysokom displeji bude zaujímavé, aké (ne)pohodlné bude jeho používanie.

Tak či onak, na telefón sa veľmi tešíme. Pôjde o prvú vlajkovú loď Samsungu s duálnym fotoaparátom, ktorý má ponúknuť technológie, aké tu zatiaľ neboli. Už teraz sa nevieme dočkať! Od predstavenia nás delia presne 3 týždne.