Úvod Oukitel Oukitel K10000 Max Oukitel K10000 MAX prešiel poriadnou skúškou: VIDEO tvrdých testov!

Oukitel K10000 MAX prešiel poriadnou skúškou: VIDEO tvrdých testov!

Tlačová správa.

2

Smartfón s najväčšou batériou na svete, ktorý je zároveň odolný voči vode, prachu a nárazom je niečo, čím by sa chceli pýšiť mnohí výrobcovia. V Oukitel si sú svojej (ne)prekvapivo úspešnej novinky veľmi dobe vedomí.

Aj preto musia zaručiť, že ich telefón toho zvládne naozaj veľa. Pre fanúšikov pripravili video, v ktorom ti ukážu čomu všetkému musí smartfón s certifikáciou IP68 čeliť.

K10000 Max najskôr vložia do nádoby, vysypú naň pálené vápnozalejú vodou. Po pár minútach už zariadenie nečelí len vode a znečisteniu z vápna, ale aj vysokej teplote, ktorá vzniká následkom chemickej reakcie. Tá môže dosiahnuť aj 100 °C. Zariadenie sa v tomto prípade zachovalo správne a automaticky sa vyplo, aby tak zabránilo prehriatiu batérie.

Po rýchlej sprche vyzerá telefón ako nový, no tam to nekončí. Šialenci v Oukitel sa rozhodli pritvrdiť a do vody s vápnom prisypali aj cement. Ani tento test sa však neukázal dosť silný na to, aby prelomil tak silnú konštrukciu.

Oukitel K10000 Max ponúka nie len kvalitnú konštrukciu, ale aj solídne špecifikácie. V jeho výbave nájdete napríklad 5,5-palcový Full HD displej, krycie sklo Gorilla Glass, osemjadrový procesor MT6753, 3 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB úložisko, 16 Mpx zadný, 13 Mpx predný fotoaparát, spomínanú 10 000 mAh batériu, snímač odtlačkov prstov a Android 7.0 Nougat.

Telefón bude už v septembri dostupný v dvoch farebných prevedeniach, a to v čiernej a zelenej. Viac informácií nájdeš na oficiálnej stránke výrobcu.