Úvod Hry Pokračovanie špičkovej hry Monument Valley 2 sa blíži! V obchode Play sa...

Pokračovanie špičkovej hry Monument Valley 2 sa blíži! V obchode Play sa otvorila registrácia

0
monument valley 2

Pokiaľ vaše mobilné herné zážitky neskončili pri hre Candy Crush Saga, určite ste postrehli existenciu titulu Monument Valley. Táto hra je považovaná za jednu z najlepších, alebo rovno za najlepšiu hru pre mobilné platformy. 

Hra je to úchvatná, no napriek tomu nie je pre každého. Hra nereprezentuje žáner jednoduchých záchodoviek alebo dynamickej akcie. Monument Valley je zástupcom logických riešení v netradičnej perspektíve, ktoré je previazané s dejovou líniou.

Herný zážitok navyše umocňuje úžasná grafika plná geometrických tvarov, pastelových farieb a animácií. Hra už dostala dlho očakávané druhé pokračovanie, ktoré je dostupné na platforme iOS júna.

monument valley 2

Pokračovanie Monument Valley 2 si čoskoro zahráme aj na zariadeniach s operačným systémom Android vo verzii 4.4 a vyššej. Hra sa totižto už nachádza v obchode Google Play, no namiesto tlačidla „stiahnuť“ pri nej žiari možnosť predbežnej registrácie.

Predbežnú registráciu vykonáte jedným kliknutím a vďaka nej získate okamžité upozornenie hneď, ako bude hra dostupná na stiahnutie.

Predpokladáme, že si hru budeme môcť stiahnuť o pár dní, maximálne o jeden-dva týždne.

S audiovizuálnym etalónom mobilnej zábavy a hrateľnosti vás lepšie zoznámi oficiálny trailer nižšie.