Úvod LG LG V30 Takto bude vyzerať LG V30. Očakáva sa odolnosť voči vode a audio...

Takto bude vyzerať LG V30. Očakáva sa odolnosť voči vode a audio Bang & Olufsen

0
LG V30

O smartfóne LG V30 sme sa dnes dozvedeli, že jeho dominantou bude 6,0 palcový P-OLED displej s extra jemným 1440p rozlíšením a konštrukciou, ktorá minimalizuje rámiky okolo panela.

Vzápätí sa na verejnosti objavili ďalšie informácie, ktoré priniesol kórejský magazín The Investor a konečne pribudol aj render.

Horný rámik displeja bude štíhlejší o 20 percent a spodný rámik až o 50 percent v porovnaní s vlaňajšou generáciou LG V20. Kvôli vítanému nedostatku miesta sa logo LG presunie na zadnú stranu.

Ako to bude vyzerať v praxi môžete vidieť na nasledujúcej snímke. Už na prvý pohľad vyzerá LG V30 príťažlivo. Po stránke dizajnu by sme ho umiestnili niekde medzi LG G6 a Galaxy S8.

LG V30

Ďalšie informácie

High-end čipset a pamäťová výbava bude pre LG V30 prirodzené. Magazín The Investor však hovorí o ďalších očakávaných vlastnostiach.

Odolnosť voči vode a prachu zabezpečí štandard IP68. Istí si tiež môžeme byť podporou pre platformu virtuálnej reality Google Daydream. Širokouhlý snímač duálneho fotoaparátu doplní jednotka s bežným záberom snímania a rekordne nízkou clonou f/1.6.

Súčasné vlajkové lode používajú fotoaparáty so svetelnosťou od f/2.0 do f/1.7. Ešte nižšia clona vykúzli dokonalejšie fotografie v zlých svetelných podmienkach.

Čerešničkou na torte má byť prémiové audio Bang & Olufsen. Zatiaľ nie je známe, či pôjde o hlavné reproduktory, slúchadlá k smartfónu alebo špeciálny audio čip, ktorý by bol doplnený o pridružený softvér.

Každopádne sa z LG V30 stáva čoraz zaujímavejšie zariadenie. Oficiálne predstavenie sa odohrá 31. augusta 2017.