Úvod LG LG V30 LG V30 na živých FOTO: Minimum rámikov a duálny širokouhlý fotoaparát

LG V30 na živých FOTO: Minimum rámikov a duálny širokouhlý fotoaparát

8
LG V30

Včerajšia situácia okolo Galaxy Note 8 sa dnes opakuje presne v rovnakom štýle, no so smartfónom LG V30. Aj tento model sa už stihol objaviť na živých fotkách a tak ako v prvom prípade, aj teraz ide o pomerne nekvalitné zábery. 

Napriek tomu je ale smartfón LG V30 jasne badateľný, a to aj jeho dôležité inovácie v dizajne. Na mysli máme samozrejme výrazné zoštíhlenie rámikov, ktoré dané snímky potvrdzujú.

LG V30 si tak môže podať ruku s Galaxy S8 alebo s rovnako nepredstaveným Galaxy Note 8. Radi tiež vidíme duálny fotoaparát, ktorý dokáže zhotoviť obľúbené širokouhlé zábery.

Prezrádza to typický prepínač v užívateľskom prostredí fotoaparátu. Hneď nás mierne sklamal samotný modul fotoaparátu, ktorý zľahka vyčnieva nad konštrukciu. Fotoaparát ale má ponúknuť zatiaľ najnižšiu clonu f/1.6, čím nedostatok aspoň po funkčnej stránke kompenzuje.

LG V30
© Roland Quandt
LG V30
© Roland Quandt
LG V30
© Roland Quandt
LG V30
© Roland Quandt

Neprehnané zaoblenia bokov z prednej aj zadnej strany istotne prispejú k manipulačnému komfortu a kvôli úzkej brade sa logo výrobcu presunulo na zadnú stranu. Modelové označenie ešte dopĺňa snímač odtlačkov.

Zariadenie na snímkach výrobca ošetril rovnakým farebným prevedením ako LG G6. Farbu Ice Platinum ešte doplní čierna a ďalšie farby. Kórejské LG predstaví model V30 už 31. augusta 2017.