Úvod LG LG V30 Porovnanie: Ako sa LG V30 rozmerovo vysporiada s LG G6 a Galaxy...

Porovnanie: Ako sa LG V30 rozmerovo vysporiada s LG G6 a Galaxy S8+?

0
LG V30

Nový a rozhodne očakávaný vlajkový model LG V30 sa nám v posledných dňoch citeľnejšie poodhalil, vďaka čomu sme získali pohľad na jeho dizajn a niektoré vlastnosti. 

Včerajší render nás milo prekvapil. LG V30 vyzerá k svetu a po stránke vzhľadu sme ho zaradili niekde medzi kmeňový LG G6 a konkurenčný Galaxy S8.

Tieto dve zariadenia totižto vyznávajú rovnakú koncepciu zobrazovacieho panela s minimalistickými rámikmi a užším/vyšším pomerom strán. Ako to však bude s rozmerom?

LG V30 príde so 6,0-palcovým displejom, LG G6 dostal do výbavy 5,7-palcovú obrazovku a väčší Galaxy S8+ disponuje až 6,2-palcovou uhlopriečkou zobrazovacieho panela. LG V30 sa zaradí presne medzi ne.

LG V30
Zľava: LG G6, LG V30 a Galaxy S8+

Nezabúdajme ani na hlavného augustového konkurenta. Samsung Galaxy Note 8 pôjde svojou obvyklou cestou. Bude ešte o niečo väčší ako Galaxy S8+, keďže ho výrobca vybaví až 6,3-palcovým displejom.

Okrem toho bude jeho devízou stále bezkonkurenčné dotykové pero S Pen, ktoré je pre Galaxy Note líniu typické. LG V30 nemá doslova neexistujúce bočné rámiky tak ako Galaxy S8/S8+, čo nemusí byť nutne na škodu.

Manipulačný komfort môže byť lepší a pocit z uchopenia istejší. Predstavenie modelu LG V30 môže paradoxne nahrať do karát vlajkovému LG G6. V poslednom období jeho cena klesla a pri novej vlajkovej lodi istotne ešte o niečo poklesne.

LG V30 uvidíme 31. augusta a Galaxy Note 8 o niečo skôr, 23. augusta 2017.